cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 20.04 2024

Fund έβαλε στο μάτι το φιλέτο της ΕΑΣΗ στη Λ. 62 Μαρτύρων

Δε βάζουν χέρι τα funds μόνο σε πρώτη κατοικία και κάθε είδους ακίνητο, πληρώνεις δεν πληρώνεις τις δόσεις του, τους ενδιαφέρει κάθε «φιλέτο» που με τη σειρά τους θα μοσχοπουλήσουν

Fund έβαλε στο μάτι το φιλέτο της ΕΑΣΗ στη Λ. 62 Μαρτύρων

Έτσι όπως μάθαμε τώρα στενεύουν τον κλοιό γύρω από το ακίνητο της Ένωσης Ηρακλείου στην Λ. 62 Μαρτύρων που οι μέχρι σήμερα συμφωνίες δανειοδότησης από την Τράπεζα Πειραιώς είχαν αφήσει απέξω.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σταύρος Γαβαλάς ενημέρωσε σε συνέντευξη τους δημοσιογράφους πως η εν λόγω τράπεζα πούλησε το δάνειο της, το οποίο η Οργάνωση εξυπηρετούσε κανονικά, σε Ιρλανδικό Fund (προφανώς έναντι πινακίου φακής) κι έτσι πλέον το πράγμα ζορίζει καθώς ως γνωστόν τα funds δεν ενδιαφέρονται να εισπράξουν απλά τα χρωστούμενα αλλά να σου πάρουν την περιουσία.

Πως θα καταφέρει η Ένωση να σώσει το μεγάλης αξίας ακίνητο όπου στεγάζεται δε γνωρίζουμε, εκείνο που ξέρουμε είναι πως το κακό παράγινε κι είναι ντροπή για μια χώρα, για μια κυβέρνηση κι ένα τραπεζικό σύστημα το να ξεσπιτώνει ανθρώπους και να λεηλατεί περιουσίες παραγωγικών οργανώσεων.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon