cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Εκδηλώσεις για τα Κούλουμα στην Κρήτη

Επανέρχονται τα Κούλουμα στον Καράβολα Ηρακλείου – Μεγάλη ανοικτή εκδήλωση για τα Κούλουμα στο άλσος των Αγίων Αποστόλων από τον Δήμο Χανίων…

Εκδηλώσεις για τα Κούλουμα στην Κρήτη

Κορυφώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Χανίων με τη μεγάλη γιορτή για τα Κούλουμα. Την Καθαρά Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023, ο Δήμος Χανίων στήνει μια μεγάλη γιορτή για όλους, από τις 11 το πρωί κι έπειτα, στο άλσος των Αγίων Αποστόλων.

Με γιορτινή διάθεση, θα τηρηθούν τα παραδοσιακά έθιμα που επιτάσσει η μέρα, ενώ θα προσφέρονται κεράσματα και η καθιερωμένη φασολάδα, σε συνεργασία με το Παράρτημα Χανίων του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, ενώ θα γίνεται διάθεση οίνου, προσφορά του κ. Περατσάκη Λεωνίδα. 

Παράλληλα, θα διεξαχθεί και κατασκευή χαρταετών. Θα διασκεδάσουμε με παραδοσιακά-κρητικά και λαϊκά τραγούδια από το μουσικό σχήμα «ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΛΑΪΚΟΙ».

Κούλουμα στον Καράβολα

Ο Δήμος Ηρακλείου, μετά από τρία χρόνια αναγκαστικής διακοπής λόγω πανδημίας, γιορτάζει και πάλι φέτος τα  Κούλουμα στον Καράβολα.

Συγκεκριμένα την Καθαρή Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023, η ΔΗΚΕΗ διοργανώνει εκδήλωση στον Καράβολα και καλεί τους Ηρακλειώτες να γιορτάσουν την ημέρα με δωρεάν σαρακοστιανά εδέσματα και μουσική.

Ώρα έναρξης: 10.30 π.μ.  

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon