cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τρ 07.05 2024

Ηράκλειο: Μπαράζ συλλήψεων για παθητική κακοποίηση ζώων συντροφιάς

Τρία άτομα συνελήφθησαν στο Ηράκλειο για δυο διαφορετικές υποθέσεις παραβιάσεων της Νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων συντροφιάς, ενώ βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα…

Ηράκλειο: Μπαράζ συλλήψεων για παθητική κακοποίηση ζώων συντροφιάς
φωτογραφία αρχείου

Δύο νέα περιστατικά παθητικής κακοποίησης ζώων σημειώθηκαν σε περιοχές του Ηρακλείου, με την αστυνομία να προχωρά στην σύλληψη τριών ατόμων, βεβαιώνοντας παράλληλα πρόστιμα χιλιάδων ευρώ.

Η μία περίπτωση αφορά δύο άνδρες σε περιοχή του Ηρακλείου οι οποίοι είχαν τέσσερα σκυλιά μέσα σε κοτέτσι κάτω από απαράδεκτες συνθήκες και υποσιτισμένα.

Μάλιστα, λίγο μετά τον έλεγχο της αστυνομίας, το ένα σκυλί πέθανε. Στους συλληφθέντες επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα 15.000 ευρώ για το νεκρό σκυλί και από 1.000 ευρώ για τα υπόλοιπα, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παθητική κακοποίηση.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά περιστατικό στην Βιομηχανική Περιοχή, στη Νέα Αλικαρνασσό, όπου μετά από καταγγελία, εντοπίστηκε σκύλος μέσα σε κλουβί ακατάλληλου μεγέθους.

Σε βάρος του συλληφθέντα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.000 ευρώ και σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των κανόνων ευζωίας των ζώων συντροφιάς.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon