cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Ξεκινάει τριήμερη περιοδεία στην Κρήτη ο Αλέξης Τσίπρας

Στην Κρήτη θα βρίσκεται από τη Δευτέρα, 12, μέχρι και την Τετάρτη 14 Ιουνίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας – Αναλυτικά το πρόγραμμα με τις επισκέψεις σε όλο το νησί…

Ξεκινάει τριήμερη περιοδεία στην Κρήτη ο Αλέξης Τσίπρας

Τριήμερη περιοδεία στην Κρήτη θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, από τη Δευτέρα 12 έως και την Τετάρτη 14 Ιουνίου.

Ο κ. Τσίπρας θα βρίσκεται τη Δευτέρα το πρωΐ στα Χανιά, όπου στις 9:30 θα συναντηθεί με εργαζόμενος στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Ξυλοκαμάρα ενώ στις 12 το μεσημέρι θα επισκεφθεί την Παλιά Αγορά και θα συνομιλήσει με πολίτες.

Στη συνέχεια της ημέρας, ο Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί στον νομό Ρεθύμνου, όπου θα επισκεφθεί χωριά του Μυλοποτάμου ενώ αναμένεται να βρεθεί και στα Ανώγεια.

Την Τρίτη 13 Ιουνίου, ο Αλ. Τσίπρας θα βρεθεί στην πόλη του Ρεθύμνου, όπου στις 10 το πρωΐ θα έχει σύσκεψη με την αντιπεριφερειάρχη και δημάρχους του νομού ενώ στις 11:30 θα παραστεί στο εκλογικό περίπτερο του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα ρίξει βάρος ειδικά στον νομό Ρεθύμνου, όπου θα είναι και υποψήφιος, προκειμένου, αφενός να επανακτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ την έδρα που χάθηκε στις 21 Μαΐου από το ΠΑΣΟΚ, και αφετέρου να στηρίξει την εκλογή του Ανδρέα Ξανθού, ο οποίο δεν εκλέχθηκε στις τελευταίες εκλογές.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Ηράκλειο, όπου στις 8 το βράδυ θα μιλήσει σε εκδήλωση για τη Μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και τον Τουρισμό, στον αίθριο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου.

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθεί στο Λασίθι, όπου στις 10:30 θα συναντηθεί με νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Ιεράπετρας ενώ στη συνέχεια θα περιοδεύσει στην αγορά της πόλης και θα έχει συνομιλία με πολίτες.

Στις 12 το μεσημέρι θα επισκεφθεί τον Αγροτικό Συνεταιρισμό «Φοίνικας» στον Μακρύ Γιαλό, και το μεσημέρι θα βρεθεί στη Σητεία, όπου θα συνομιλήσει με πολίτες στο λιμάνι της Σητείας, ενώ στις 4 το απόγευμα θα συναντηθεί με ξενοδοχοϋποαλλήλους και εργαζόμενους στην εστίαση στον Άγιο Νικόλαο και θα συνομιλήσει με πολίτες.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon