cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

Μεγάλη φωτιά κοντά στον ναύσταθμο στη Σούδα

Μεγάλη πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη σε δασική περιοχή κοντά στον ναύσταθμο της Σούδας, στα Χανιά – Μήνυμα του 112 για εκκένωση του οικισμού του ναύσταθμου

Μεγάλη φωτιά κοντά στον ναύσταθμο στη Σούδα

Μεγάλη πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη σε δασική περιοχή κοντά στον ναύσταθμο της Σούδας, στα Χανιά. Επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής έχουν ήδη κινητοποιηθεί και δίνουν μάχη με τις φλόγες, ενώ στην περιοχή πνέουν σύμφωνα με πληροφορίες θυελλώδεις άνεμοι έως και 9 μποφόρ.

Μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι της περιοχής, με το οποίο καλούνταν να εγκαταλείψουν τον οικισμό του ναυστάθμου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του zarpanews, έχουν εκκενωθεί οι κατοικίες του Ναυστάθμου και ο παιδικός σταθμός με τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς να μεταφέρονται στην πλατεία της Σούδας.

Ασθενοφόρα μεταφέρουν ασθενείς στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης.

Οχήματα από Χανιά και Βρύσες έχουν σπεύσει, με τους πυροσβέστες να δίνουν μάχη προκειμένου να μην επεκταθεί η φωτιά προς τα Μεγάλα Χωράφια.

Όπως αναφέρει το flashnews, ο πυκνός καπνός και οι θυελλώδεις άνεμοι δυσκολεύουν τις προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την πρόσβαση των οχημάτων προς το σημείο. Μάλιστα δόθηκε εντολή τα οχήματα που μεταβαίνουν προς Ναύσταθμο να επιστρέφουν προς Χανιά.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon