cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Να τελειώνουμε με την φτωχοποίηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Ζητούν άμεση λήψη μέτρων έναντι της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης αλλά και ουσιαστικά κίνητρα ανάπτυξης των επιχειρήσεων τους!!!

Να τελειώνουμε με την φτωχοποίηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Στην Πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση που διοργανώθηκε από την Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.Ε. συμμετείχαν ενεργά και εκπρόσωποι από τον χώρο του επιστιτισμού, με παράσταση διαμαρτυρίας στην ΔΟΥ Ηρακλείου, καθώς και στην πορεία διαμαρτυρίας από τα γραφεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Εμπόρων Ηρακλείου στην Περιφέρεια Κρήτης και επίδοση ψηφίσματος.

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης και φοροτεχνικός, κ. Παύλος Μπαριτάκης στην πορεία μαζί με την πρόεδρο του Συνδέσμου Επισιτισμού και Διασκέδασης νομού Ηρακλείου, Μαρία Αντωνακάκη – Χαλβατζή

Είμαστε αντίθετοι ως επαγγελματίες στην πολιτική της φτωχοποίησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ζητούμε την άμεση λήψη μέτρων έναντι της ακρίβειας, την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, καθώς και την στήριξη με αναπτυξιακά κίνητρα των επιχειρήσεων μας…

… δήλωσε σχετικά η πρόεδρος του Συνδέσμου Επισιτισμού και Διασκέδασης νομού Ηρακλείου, Μαρία Αντωνακάκη – Χαλβατζή.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες η κ. Μαρία Αντωνακάκη είχε περιγράψει σε σχετικό κείμενο της, αναλυτικότερα, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος της εστίασης στο Ηράκλειο, ενώ είχε προτείνει και κάποιες λύσεις – τρόπους αντιμετώπισης της δύσκολης αυτής κατάστασης στην οποία έχουν βρεθεί πλέον οι επαγγελματίες του συγκεκριμένου χώρου.

Δείτε και το σχετικό: Μ. Αντωνακάκη: Σοβαρά τα πρόβληματα στην εστίαση

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon