cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 19.04 2024

Νέες διαδηλώσεις στην Κρήτη για το δυστύχημα στα Τέμπη

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε Ηράκλειο και Χανιά πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή με φόντο την τραγωδία στα Τέμπη – Απεργιακές κινητοποιήσεις προγραμματίζονται και για την προσεχή Πέμπτη…

Νέες διαδηλώσεις στην Κρήτη για το δυστύχημα στα Τέμπη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε χθες στην Πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου, όπου συγκεντρωμένοι εργαζόμενοι, φοιτητές, μαθητές και συνταξιούχοι, επανέλαβαν την απαίτηση όπως είπαν, της κοινωνίας, για απόδοση ευθυνών σε όσους ευθύνονται για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Οι συγκεντρωμένοι, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ και συνδικάτων του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, τόνισαν ότι δεν θα αφήσουν τις διαμαρτυρίες «για να μην ξεχαστεί η τραγωδία», έστειλαν μήνυμα κατά των ιδιωτικοποιήσεων ενώ κάλεσαν σε μαζική συμμετοχή, στην απεργία της ερχόμενης Πέμπτης 16 Μαρτίου.

Οι συγκεντρωμένοι, αμέσως μετά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Με συμμετοχή εκπροσώπων κομμάτων, φορέων φοιτητών και πολιτών πραγματοποιήθηκε και στα Χανιά συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την τραγωδία των Τεμπών.

Οι συμμετέχοντες στην κινητοποίηση συγκεντώθηκαν στην πλατεία της δημοτικής Αγοράς της πόλης και μετά από χαιρετισμούς των διοργανωτών, πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Μετά την ολοκλήρωση της πορείας ακολούθησε μουσική εκδήλωση στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς, από μέλη του παραρτήματος Χανίων του Πανελληνίου Μουσικού Συλλόγου.

Παράλληλα, οι διοργανωτές της κινητοποίησης κάλεσαν τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις των συνδικάτων την Πέμπτη 16 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon