cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Νέες συλλήψεις για παράνομο τζόγο στην Κρήτη

Εννέα άτομα, οκτώ Έλληνες και ένας αλλοδαπός, συνελήφθησαν χθες το βράδυ στα Χανιά καθώς μετά από έλεγχο της αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι έπαιζαν ζάρια σε καφενείο – Επιπλέον, κατασχέθηκαν και 1.555 ευρώ…

Νέες συλλήψεις για παράνομο τζόγο στην Κρήτη

Στη σύλληψη εννέα ατόμων, προχώρησε χθες το βράδυ η αστυνομία στα Χανιά, καθώς μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι συμμετείχαν σε παράνομο τζόγο σε καφενείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο προσωρινά υπεύθυνος της επιχείρησης, είχε επιτρέψει σε επτέ Έλληνες και έναν αλλοδαπό την συμμετοχή στη διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου ζάρια με συνομολόγηση χρηματικού στοιχήματο.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.555 ευρώ ως προερχόμενο ή προοριζόμενο για τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου και 1 ζεύγος κύβοι- ζάρια.

Οι συμμετέχοντες στο τυχερό παιχνίδι καθώς και ο προσωρινά υπεύθυνος συνελήφθησαν και αναμένεται να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon