cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Ο Μητσοτάκης ξαναδίνει το δοσμένο

Τέσσερα χρόνια μετά την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης του στρατοπέδου Μαρκοπούλου στον Δήμο Χανίων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξαναπαραχώρησε το στρατόπεδο στον δήμο…

Ο Μητσοτάκης ξαναδίνει το δοσμένο

Υπεγράφη το πρωΐ της Παρασκευής, παρουσία του υπουργού Εθνικής Αμύνης Αποστολάκη, το πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Δήμου Χανίων, για την παραχώρηση του Στρατοπέδου Μαρκοπούλου στον Δήμο Χανίων“.

Όχι, δεν έγινε λάθος στο όνομα του υπουργού Αμύνης, ο Μητσοτάκης μάλλον μπερδεύτηκε.

Ήταν Απρίλιος του 2019, όταν παρουσία του τότε υπουργού Ενέργειας, του υπουργού Αμύνης και του τότε δημάρχου Χανίων Τάσου Βάμβουκα, υπογράφηκε η σύμβαση με την οποία το Υπουργείο Αμύνης θα παραχωρούσε το στρατόπεδο στον Δήμο Χανίων.

Χθες, Σάββατο 21 Απριλίου του 2023, τέσσερα χρόνια μετά και σε πανηγυρικό κλίμα όπως μας έχει συνηθίσει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξαναπαραχώρησε το στρατόπεδο “στην κοινωνία των Χανίων”.

Ο κ. Μητσοτάκης στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στην Κρήτη, βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο στρατόπεδο και περιhγήθηκε στοyς χώρους του, κάνοντας λόγο για «μία απόφαση που αποτελεί συνέχεια πολλών άλλων αντίστοιχων αποφάσεων, με σκοπό την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων πάντα προς όφελος των τοπικών κοινωνιών».

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και σε πολίτες που διαμαρτυρόταν ειρηνικά έξω από το στρατόπεδο, με αίτημα ο χώρος να γίνει πάρκο, διαβεβαιώνοντας ότι ο χώρος θα αξιοποιηθεί για πράσινο, αναψυχής και άθλησης και δεν θα υπάρξει καινούρια δόμηση πάρα μόνο για τη δημιουργία κάποιων μικρών αναψυκτηρίων.

Και να σου οι πανηγυρισμοί, και να σου οι φωτογραφίες και οι ευχαριστίες του δημάρχου στον πρωθυπουργό και την Ντόρα.

Η Νέα Δημοκρατία, επί τέσσερα χρόνια, δεν έπραξε τίποτα για να προχωρήσει η παραχώρηση, κι έρχεται τώρα να ξαναδώσει το δοσμένο…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon