cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Ρέθυμνο: Δωρεάν μαθήματα Αγγλικών σε μαθητές, μέλη ευάλωτων οικογενειών

Δωρεάν μαθήματα Αγγλικών σε μαθητές Γ’ Λυκείου-μέλη ευάλωτων οικογενειών, θα προσφέρει ο Δήμος Ρεθύμνης, μέσω της Κοινωνικής του Υπηρεσίας – Τα μαθήματα, όπως κάθε χρόνο, προσφέρει αφιλοκερδώς η καθηγήτρια, Βιργινία Γιαννίτσα…

Ρέθυμνο: Δωρεάν μαθήματα Αγγλικών σε μαθητές, μέλη ευάλωτων οικογενειών

Δωρεάν μαθήματα Αγγλικών σε μαθητές Γ’ Λυκείου-μέλη ευάλωτων οικογενειών, θα προσφέρει ο Δήμος Ρεθύμνης, μέσω της Κοινωνικής του Υπηρεσίας, δεδομένων των οξυμένων αναγκών στις συγκεκριμένες ευπαθείς ομάδες και με προσήλωση, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, στην παροχή κάθε δυνατής διευκόλυνσης στα παιδιά.

Τα μαθήματα, όπως κάθε χρόνο, προσφέρει αφιλοκερδώς η καθηγήτρια Αγγλικών Βιργινία Γιαννίτσα και σύμφωνα με την αρμόδια αντιδήμαρχο δρ. Άννα Ελευθεριάδου- Γκίκα, «με σεβασμό στις κοινωνικές ανάγκες, εξασφαλίστηκε η δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα δωρεάν μαθήματα, προκειμένου να ενισχύσουν την προετοιμασία τους οι μαθητές για τις πανελλαδικές εξετάσεις, εφόσον πρόκειται να εξεταστούν στο συγκεκριμένο μάθημα».

Για τη διευκόλυνση των συμμετεχόντων ώστε να μην ταλαιπωρούνται με μετακινήσεις και να εξοικονομήσουν χρόνο, τα μαθήματα θα διενεργούνται διαδικτυακά.

Ένας επιπλέον λόγος της διαδικτυακής ενισχυτικής διδασκαλίας της Αγγλικής, έγκειται στην επιλογή της Κοινωνικής Υπηρεσίας, σύμφωνα με την κ. Γκίκα, να διευρύνει τους αποδέκτες της κοινωφελούς αυτής πρωτοβουλίας ώστε να παράσχει τη δυνατότητα και σε μαθητές από άλλους δήμους του Ρεθύμνου να παρακολουθήσουν τα μαθήματα.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς, από όλους τους δήμους του Ρεθύμνου, των οποίων τα παιδιά θα εξετασθούν στην αγγλική γλώσσα και επιθυμούν να αξιοποιήσουν τη συγκεκριμένη δυνατότητα, μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Ρεθύμνης, από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:30 το πρωί έως τις 3.30 μετά το μεσημέρι, στο τηλ: 28310 50740, προκειμένου να δηλώσουν τη συμμετοχή των υποψηφίων.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon