cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 27.04 2024

Στήριξη της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας στην υποψηφιότητα Καλοκαιρινού

Tην απόφαση για τη στήριξη του υποψηφίου δημάρχου Ηρακλείου, Αλέξη Καλοκαιρινού στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, δημοσιοποίησε η δημοτική παράταξη «Ηράκλεια Πρωτοβουλία»…

Στήριξη της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας στην υποψηφιότητα Καλοκαιρινού

Η Συντονιστική Επιτροπή της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας, στη συνεδρίαση της Πέμπτης 30 Μαρτίου, αποφάσισε την στήριξη της υποψηφιότητας του Αλέξη Καλοκαιρινού για το αξίωμα του δημάρχου Ηρακλείου κατά τις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η απόφαση ήταν ομόφωνη, εκτιμώντας, όπως τονίζεται, «την προσωπικότητα και την προσφορά του, καθώς και την ταύτιση απόψεων σε βασικές προγραμματικές θέσεις».

Σε ανακοίνωσή του, ο Αλέξης Καλοκαιρινός καλωσορίζει την απόφαση της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας να συμπράξει στην προσπάθειά του.

«Η Ηράκλεια Πρωτοβουλία, μια καθαρά αυτοδιοικητική και ανεξάρτητη κίνηση ενεργών πολιτών που έχει συνδέσει το όνομά της με τη σύγχρονη ιστορία της πόλης αποδεικνύει με την απόφαση αυτή τη σταθερή της προσήλωση στην επιδίωξη ενός καλύτερου αύριο για το Ηράκλειο και θα έχει σημαντική συνεισφορά στην οργάνωση και δράση της παράταξης “Δικαίωμα στην Πόλη”», αναφέρει ο κ. Καλοκαιρινός.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon