cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Στις 1.456 έφτασαν οι παραβάσεις του ΚΟΚ στην Κρήτη

Η υπερβολική ταχύτητα, είναι με διαφορά η συχνότερη παράβαση του Κ.Ο.Κ. που καταγράφεται καθημερινά στην Κρήτη. Ακολουθούν η μη χρήση προστατευτικού κράνους/μη χρήση ζώνης ασφαλείας και η οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος…

Στις 1.456 έφτασαν οι παραβάσεις του ΚΟΚ στην Κρήτη

Στις 1.456 έφτασαν οι παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, οι οποίες βεβαιώθηκαν στην διάρκεια των εορτών, και συγκεκριμένα από τις 25 έως τις 31 Δεκεμβρίου στην Κρήτη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την ασφαλή μετακίνηση οχημάτων και πολιτών, πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένοι τροχονομικοί έλεγχοι σε οχήματα και οδηγούς, σε διάφορες περιοχές της Κρήτης, όπου ελέγχθηκαν συνολικά 6.908 οχήματα και βεβαιώθηκαν 1.456 παραβάσεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η υπερβολική ταχύτητα, είναι με διαφορά η συχνότερη παράβαση του Κ.Ο.Κ. που καταγράφεται καθημερινά στην Κρήτη, ενώ ακολουθούν η μη χρήση προστατευτικού κράνους/μη χρήση ζώνης ασφαλείας και η οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Αναλυτικά:

Υπερβολική ταχύτητα 351, μη χρήση προστατευτικού κράνους 78, μη χρήση ζώνης ασφαλείας 54, οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος 69, χρήση κινητού τηλεφώνου 23, κίνηση στο αντίθετο ρεύμα 11, αντικανονικό προσπέρασμα 13, αντικανονικοί ελιγμοί 28, παραβίαση ερυθρού σηματοδότη 20 και λοιπές παραβάσεις 809.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon