cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Στις 23-25 Μαρτίου το «1ο Rethymno Football Academies Tournament»

Το «1ο Rethymno Football Academies Tournament» ένα σημαντικό γεγονός για το Αναπτυξιακό Ποδόσφαιρο, θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 23-25 Μαρτίου σε Δημοτικά Γήπεδα του Δήμου Ρεθύμνου…

Στις 23-25 Μαρτίου το «1ο Rethymno Football Academies Tournament»

Το «1ο Rethymno Football Academies Tournament» ένα σημαντικό γεγονός για το Αναπτυξιακό Ποδόσφαιρο, θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 23-25 Μαρτίου σε Δημοτικά Γήπεδα του Δήμου Ρεθύμνου.

Διοργανωτές, είναι τα σωματεία ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ ΑΟ και ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ, με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Κρήτης και υποστηρικτές του τουρνουά τον Δήμο Ρεθύμνου και την ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ. Οι συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές θα ξεπεράσουν τους 700 από 15 συλλόγους με 44 τμήματα από την Κρήτη και τη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για μια διοργάνωση που αναδεικνύει το ευ αγωνίζεσθαι και τον ευγενή αθλητισμό, με την ευχή -όπως επισημαίνουν οι διοργανωτές- να αποτελέσει θεσμό για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Ρεθύμνου τα επόμενα χρόνια.

Στο περιθώριο του «1ου Rethymno Football Academies Tournament» θα διοργανωθεί το Επιμορφωτικό Σεμινάριο Προπονητικής για Αναπτυξιακές Ηλικίες, το Σάββατο (23/3) στις 21.00, στο ξενοδοχείο «Kriti Beach», με εισηγητές τους Μιχάλη Μητροτάσιο και Λεωνίδα Παπαδάκη.

Οι διοργανωτές έχουν μεριμνήσει ώστε να παρέχουν στις φιλοξενούμενες ομάδες που επιθυμηθούν επισκέψεις σε ιστορικά μνημεία του Ρεθύμνου, όπως την Ιερά Μονή Αρκαδίου, το Ιστορικομινωϊκό νεκροταφείο στους Αρμένους και στο κάστρο της «Φορτέτζα».

Όπως ανακοινώθηκε υπάρχει η λειτουργία ειδικής πλατφόρμας η οποία φιλοξενείται στον ιστότοπο του ΟΦ Αρμένων, www.ofarmenon.gr, όπου θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση με το πρόγραμμα, τα αποτελέσματα, τις βαθμολογίες, την επόμενη αγωνιστική, αλλά και όλα τα νέα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon