cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Στο Εφετείο η υπόθεση δολοφονίας του 62χρονου καρδιολόγου στη Σητεία

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης δολοφονίας του 62χρονου καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη, τον Οκτώβριο του 2017 στα Πιλαλήματα Σητείας…

Στο Εφετείο η υπόθεση δολοφονίας του 62χρονου καρδιολόγου στη Σητεία

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, ξεκινάει σήμερα η δίκη σε δεύτερο βαθμό που αφορά στην προ εξαετίας δολοφονία ενός 62χρονου καρδιολόγου στην Σητεία.

Στο εδώλιο κάθονται εκ νέου, η 39χρονη σύζυγος του γιατρού και ο εραστής της, ένας 38χρονος αστυνομικός από τη Βουλγαρία.

Ο αστυνομικός κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση καθώς ήταν αυτός που έστησε καρτέρι στον άτυχο γιατρό, πυροβολώντας τον εν ψυχρώ.

Από την άλλη πλευρά, η 39χρονη κατηγορείται για άμεση συνέργεια στην ανθρωποκτονία καθώς φέρεται ότι παρείχε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες στον συγκατηγορούμενό της για την εκτέλεση του σχεδίου.

Σημειώνεται ότι το πρωτοβάθμιο δικαστήριο επέβαλε και στους δύο ισόβια κάθειρξη.

Η δολοφονία του καρδιολόγου σημειώθηκε στην περιοχή «Πιλαλήματα» της Σητείας τον Οκτώβριο του 2017, όπου ο κατηγορούμενος είχε στήσει ενέδρα στον γιατρό Χριστόδουλο Καλαντζάκη.

Μόλις πέρασε με το αυτοκίνητό του, ο δράστης άνοιξε πυρ με κυνηγετική καραμπίνα, σκοτώνοντας τον άτυχο 62χρονο.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon