cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τε 08.05 2024

Σύμβαση για την οδική ασφάλεια του επαρχιακού οδικού δικτύου Ηρακλείου

Σύμβαση για έργα τα οποία αφορούν στην συντήρηση και οδική ασφάλεια στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της περιφερειακής ενότητας Ηρακλείου, υπεγράφη στην Περιφέρεια Κρήτης…

Σύμβαση για την οδική ασφάλεια του επαρχιακού οδικού δικτύου Ηρακλείου

Τη σύμβαση, με προϋπολογισμό 1,2 εκατ. ευρώ για το έργο «Συντήρηση-οδική ασφάλεια επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε. Ηρακλείου», υπέγραψε ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Αντικείμενο του έργου οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης των φθορών που εμφανίζονται στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, με σκοπό τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στις επαρχιακές οδούς της Π.Ε. Ηρακλείου.

Με το συγκεκριμένο έργο προτείνεται να γίνουν εργασίες χωματουργικών – τεχνικών, οδοστρωσίας – ασφαλτικών και σήμανσης – οδικής ασφάλειας, οι οποίες περιλαμβάνουν συνοπτικά καθαρισμό τάφρων και τεχνικών απορροής ομβρίων, άρση καταπτώσεων, αποκατάσταση κατεστραμμένων τάφρων και κλάδεμα – κοπή φυτών και κλαδιών δέντρων.

Επίσης αφορά στην αντιμετώπιση φθορών του ασφαλτοτάπητα και της οδοστρωσίας, καθώς και επεμβάσεις εξυγίανσης εδάφους οδοστρωσίας, εργασίες διαγράμμισης, αντικατάσταση και συμπλήρωση κατακόρυφης σήμανσης και στηθαίων ασφαλείας σε τμήματα των επαρχιακών οδών της Π.Ε. Ηρακλείου, ώστε να τηρούνται οι απαραίτητες συνθήκες για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon