cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 19.05 2024

Συνελήφθη 43χρονος στην Κρήτη για βιασμό ανήλικης

Ένας 43χρονος άνδρας συνελήφθη από τις λιμενικές αρχές στην Κρήτη, καθώς αναζητούνταν από την αστυνομία για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση μίας ανήλικης στην Αττική…

Συνελήφθη 43χρονος στην Κρήτη για βιασμό ανήλικης

Συνελήφθη ένας 43χρονος στην Κρήτη κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη ή ενώπιον αυτής, βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες (22.04.2023) το βράδυ, από τις Λιμενικές Αρχές Ηρακλείου Κρήτης, καθώς αναζητούνταν από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη ή ενώπιον αυτής, βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Ο 43χρονος αφού απέκτησε επαφή με την ανήλικη, μέσω εφαρμογής στα social media, στο πλαίσιο βίντεο – συνομιλιών, φέρεται να προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, σε άλλες συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν, ο κατηγορούμενος προέβη στις πράξεις αυτές, παρά την θέληση της ανήλικης.

Όλα τα παραπάνω τα κατήγγειλε η ανήλικη στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας της περιοχής της, ενώ στη συνέχεια την υπόθεση χειρίστηκε προανακριτικά η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon