cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 19.04 2024

Σύντροφοι… λίγη προσοχή στην οδήγηση δεν βλάπτει

Οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ το ότι στο θέμα της επικοινωνίας “κόβονται” λίγο πολύ το ξέραμε, τώρα μάθαμε ότι “κόβονται” και στην… οδήγηση;

Σύντροφοι… λίγη προσοχή στην οδήγηση δεν βλάπτει

Ας τα δούμε λίγο από την αρχή…

Το λοιπόν… σκάει ανακοίνωση από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων, η οποία καταγγέλλει βουλευτή ότι απείλησε αστυνομικούς, επειδή του έκοψαν κλήση για τροχαία παράβαση.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το συμβάν σημειώθηκε το Σάββατο, όταν αστυνομικοί από το τμήμα Τροχαίας Β.Ο.Α.Κ. σταμάτησαν βουλευτικό όχημα στην περιοχή του Κοιλιάρη που παραβίασε τον Κ.Ο.Κ.

Όπως αναφέρει η Ένωση, οι αστυνομικοί του επέβαλαν το σχετικό πρόστιμο και αφαίρεσαν τις πινακίδες του οχήματος, ενεργώντας, όπως τονίζουν, ακολουθώντας το γράμμα του νόμου. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ο βουλευτής φέρεται να μην αποδέχθηκε το πρόστιμο και να απείλησε τους αστυνομικούς.

Μάλιστα ακόμα και ο διοικητής της Υπηρεσίας, δέχθηκε τηλεφώνημα για το εν λόγω περιστατικό και απειλήθηκε τόσο αυτός όσο και αστυνομικοί της Υπηρεσίας του με μετάθεση.

Και όπως ήταν φυσικό μόλις το μάθαμε και εμείς αλλά και όλο το διαδίκτυο ψάχναμε να βρούμε ποιος είναι ο “παραβάτης” βουλευτής.

Πολλοί χρήστες μάλιστα στα social media σημείωναν ότι δεν είναι δυνατόν να ήταν βουλευτής της ΝΔ διότι σε αυτή την περίπτωση το γεγονός θα είχε απλά αποκρυφτεί.

Στην συνέχεια βγάζει και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, Νίκος Ηγουμενίδης, μια ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει ότι απείλησε με μετάθεση τους αστυνομικούς στον ΒΟΑΚ.

Μάλιστα, ο βουλευτής Ηρακλείου με τον ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ηγουμενίδης, εμφανίζεται έκπληκτος και σε οργισμένη ανακοίνωσή του σημειώνει ότι οι συμπεριφορές για τις οποίες κατηγορείται από την Ένωση ουδέποτε σημειώθηκαν ενώ υπογραμμίζει ότι ένα τέτοιο γεγονός δεν θα συμβάδιζε με την κουλτούρα και το ήθος του.

Ωραία μέχρι εδώ; Μπα, καθόλου ωραία. Και εξηγούμαστε αμέσως.

Λοιπόν, το γεγονός ότι βγήκε μόνος του ο βουλευτής και παραδέχτηκε το “σφάλμα” του είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Μας έβγαλε και από τον κόπο της αναζήτησης, διότι αργά η γρήγορα το όνομα θα γινόταν γνωστό. Καλύτερα λοιπόν που έγινε γνωστό από τον ίδιο.

Ωστόσο, σε εντελώς λάθος κατεύθυνση, κυρίως και πάλι επικοινωνιακή, βρίσκεται το γεγονός της επικίνδυνης οδήγησης από τον ίδιο σε έναν δρόμο, τον ΒΟΑΚ, στον οποίο καθημερινά έχουμε τροχαία ατυχήματα και μερικά από τα οποία θανατηφόρα.

Την στιγμή μάλιστα που η Κρήτη καταγράφει επίσης τόσα ρεκόρ παραβατικότητας στους δρόμους, ενώ παράλληλα μετράμε και τόσα περιστατικά με κακές οδικές και μη συμπεριφορές στο νησί, είναι εντελώς αδιανόητο και φυσικά αδικαιολόγητο να υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές τόσο από πολίτες, όσο και από βουλευτές.

Ειδικά δε οι βουλευτές (οποιουδήποτε πολιτικού χώρου) θα πρέπει πάντα και στα πάντα να δίνουν το καλό παράδειγμα. Πόσο μάλλον αν ανήκουν και στο κόμμα που “αγαπάνε” ιδιαίτερα τα συστημικά, τοπικά και μη, ΜΜΕ.

Δεν καταλαβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι όλοι αυτοί τώρα θα τρέξουν να κάνουν την τρίχα, τριχιά;

Εφόσον βέβαια και το περιστατικό συνέβη έτσι όπως το περιγράφουν οι αστυνομικοί. Διότι εδώ ο βουλευτής στην ανακοίνωση του μας λέει τα εντελώς αντίθετα.

Στο περιστατικό εμείς μπροστά δεν ήμασταν και δεν μπορούμε να ξέρουμε τι έγινε. Ωστόσο, μας έρχεται στο μυαλό και η φοβερή εκείνη ατάκα από συνδικαλιστές αστυνομικούς που έλεγαν ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν περάσει καλά…

Δείτε όμως και το σχετικό για τον πρόεδο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων, κ. Ξανθουδάκη…

Επίσης η φάση ότι έριξαν κλήση για την… φωτοτυπία της άδειας κυκλοφορίας του βουλευτικού κιόλας οχήματος είναι εντελώς αστεία και μας θυμίζει το ανέκδοτο του… ψηφιακού μετασχηματισμού της χώρας που ευαγγελίζεται κάθε τρεις και λίγο ο Πιερρακάκης…

Ερώτηση: οι αστυνομικοί σε έλεγχο δέχονται το δίπλωμα με την πρόσφατη εφαρμογή που βγάλατε για smartphone ή θα φάμε κλήση αν δεν το έχουμε σε χαρτί; Δεν ξέρω ρωτάω…

Και βέβαια όλο αυτό το σκηνικό μας φέρνει στο μυαλό -γιατί εμείς τίποτα δεν ξεχνάμε- την περίοδο του 2015 πριν από τις εκλογές που τα μεγάλα ΜΜΕ έψαχναν εναγωνίως για σκάνδαλα ΣΥΡΙΖΑ ώστε να τον βλάψουν προεκλογικά. Ε, και είχαν κάνει την φοβερή αποκάλυψη ότι κάποιο μέλος του είχε περάσει με κόκκινο. Και βέβαια είχαν ρίξει το twitter με το τρολάρισμα που είχε πέσει τότε…

Τώρα δεν είναι όμως 2015 και πέρα από την πλάκα… επαναλαμβάνουμε… οι πολιτικοί ναι πρέπει να δίνουν το καλό παράδειγμα, ειδικά δε αν ευαγγελίζονται διάφορα ωραία όπως το ηθικό πλεονέκτημα και άλλα τέτοια. Πρέπει να είναι πιο τυπικοί και από την ίδια την τυπικότητα.

Μαθαίνουμε πως έκανε παρέμβαση και ο Τάκης ο Θεοδωρικάκος, αρμόδιος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Κύριε Τάκη… πες μας πρώτα τι παίχτηκε με το θανατηφόρο ατύχημα με τον νεκρό μοτοσικλετιστή, τον Ιάσωνα, έξω από την Βουλή και μετά πες μας και για τον Ηγουμενίδη…

Όπως και να χει, σύντροφοι… λίγο παραπάνω προσοχή δεν βλάπτει… ειδικά στο δρόμο και δη στην σκοτώστρα τον ΒΟΑΚ, κρύβει πολλές παγίδες!!!

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon