cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Σύσκεψη με προαποφασισμένο αποτέλεσμα

Για να διεκδικήσεις πρέπει να χεις κόσμο πίσω σου, κι αυτός ο κόσμος δεν υπάρχει πια, γιατί η εμπιστοσύνη πλέον προς τους αγροτοσυνδικαλιστές φαίνεται να έχει χαθεί…

Σύσκεψη με προαποφασισμένο αποτέλεσμα

Είχαν πάρει από πριν απόφαση πως θα γίνει συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης στο Ηράκλειο το Σάββατο για να ξανακουβεντιάσουν κάποια από τα προβλήματα του κλάδου τοπικά, αλλά κάλεσαν σε σύσκεψη τους αγρότες και καλά για να αποφασίσουν εκείνοι, αφήνοντας να εννοηθεί πως ίσως πάνε και σε κινητοποιήσεις.

Βέβαια οι αγρότες δεν ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα, ίσως και να ήξεραν πως δεν βγάζει πουθενά το να οδηγούν κομματικοί αγροπατέρες την προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων στα σοβαρά προβλήματα που τους ταλανίζουν.

Μάλιστα υπήρξε κι ένα ενδιαφέρον στιγμιότυπο στο ξεκίνημα της σύσκεψης όταν κάποιος από τους παλιούς αγροτοσυνδικαλιστές πήγε κατά λάθος, από το βήμα, να αποκαλύψει πως θα γίνει συνάντηση με τον κ. Αυγενάκη το Σάββατο, όμως δεν τον άφησαν εκείνοι που συντόνιζαν την σύναξη να συνεχίσει.

Ακόμα πιο ενδιαφέρουσα ήταν ωστόσο η προσπάθεια εκείνων που υπό διαφορετικές συνθήκες θα ήταν μπροστάρηδες στον αγώνα να προσπαθούν να ξεφορτώσουν ευθύνες αναζητώντας άλλα πρόσωπα που θα μπορούσαν να συγκρουστούν με την κυβέρνηση ή καλύτερα να κάνουν πως συγκρούονται.

Εκείνοι ανήκουν στη ΝΔ και τους πέφτει βαρύ να διεκδικήσουν με πυγμή για τον κλάδο τους.

Γι αυτό ψάχνουν άλλους να το κάνουν, αν και μεταξύ μας για να διεκδικήσεις πρέπει να χεις κόσμο πίσω σου, κι αυτός ο κόσμος δεν υπάρχει, γιατί δεν υπάρχει εμπιστοσύνη αφού όλοι γνωρίζουν πως το παιγνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο… όπως λέει και το γνωστό άσμα.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon