cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου: Διαψεύδει τη συμμετοχή Κουράκη στο ψηφοδέλτιο

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, με αφορμή τη φημολογία περί συμμετοχής του Γιάννη Κουράκη στο ψηφοδέλτιο, κάνοντας λόγο για συκοφαντίες με στόχο την εξυπηρέτηση ιδιοτελών συμφερόντων…

ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου: Διαψεύδει τη συμμετοχή Κουράκη στο ψηφοδέλτιο

Ψευδή και συκοφαντικά, χαρακτηρίζει τα δημοσιεύματα του Τύπου περί συμμετοχής του Γιάννη Κουράκη στο τοπικό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, τονίζοντας ότι έχουν ως στόχο την εξυπηρέτηση ιδιοτελών συμφερόντων.

Σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «έχοντας συνηθίσει τούτη την πολεμική, συνήθως αφήνουμε αυτά τα δημοσιεύματα στη χλεύη των συμπολιτών μας», σημειώνοντας παράλληλα ότι «κάποιοι αρχίζουν να υπερβαίνουν τα συνήθη παραπολιτικά σχόλια και καταλήγουν σε σενάρια που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «το κάλεσμά του προέδρου μας: “προς κάθε δημοκρατικό, κάθε προοδευτικό πολίτη, προς τους νέους ανθρώπους να βάλουν ένα λιθαράκι για να μπει ένα τέλος σε αυτό τον εφιάλτη, να δώσουν ένα καθαρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής”, είναι ισχυρό και κινητοποιεί το λαό μας».

Η ανακοίνωση καταλήγει: «Θα συνεχίσουμε να δίνουμε τούτο τον όμορφο αγώνα μας στην Κοινωνία, κοντά στον χειμαζόμενο από τις πολιτικές της ΝΔ, λαό μας. Για τη μεγάλη νίκη που θα φέρει την αλλαγή και τη δικαιοσύνη παντού στη χώρα μας».

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon