cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Τα «εντέλλεσθε» αφήνουν ξεκρέμαστο το Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Ο διοικητής Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Λασιθίου υποχρεώνει τον αναισθησιολόγο να πραγματοποιεί έως και εννέα εφημερίες στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου και έτσι δεν θα μπορεί να εφημερεύει στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας…

Τα «εντέλλεσθε» αφήνουν ξεκρέμαστο το Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Κατά του διοικητή Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Λασιθίου, στρέφεται με ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος εργαζομένων στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, με αφορμή απόφαση για μετακίνηση αναισθησιολόγου σε άλλο νοσοκομείο.

Ο διοικητής υποχρεώνει τον αναισθησιολόγο να πραγματοποιεί έως και εννέα εφημερίες στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου και έτσι πρακτικά δεν θα μπορεί να εφημερεύει στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας.

Σύμφωνα με του εργαζομένους, αυτή η απόφαση του εις βάρος του Νοσοκομείου Ιεράπετρας δεν είναι η μόνη αυτές τις μέρες. Την προηγούμενη εβδομάδα ο διοικητής αποφάσισε τρίμηνη μετακίνηση επικουρικού προσωπικού ΔΕ βοηθών Νοσηλευτικής στο Νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου χωρίς καμία συνεννόηση.

«Με εντέλλεσθε και τέτοιου είδους κόλπα όχι μόνο δε θα έχουμε υπηρεσίες υγείας στο Λασίθι αλλά θα ακολουθήσουν και άλλοι υγειονομικοί προς την έξοδο από το ΕΣΥ και εμείς δε θα το επιτρέψουμε», αναφέρουν οι εργαζόμενοι και τονίζουν: «Ας καταλάβει επιτέλους ότι το νοσοκομείο μας δεν είναι αποθήκη υλικού των άλλων, αλλά αναπόσπαστη ανάγκη των πολιτών της Ιεράπετρας και της ευρύτερης περιοχής».

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon