cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

To μήνυμα του περιφερειάρχη Κρήτης για την Ημέρα της Γυναίκας

Στο μήνυμα του ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης αναφέρεται στην στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης στον διαχρονικό αγώνα των γυναικών, επισημαίνοντας ότι η φετινή παγκόσμια ημέρα επισκιάζεται από την τραγωδία των Τεμπών…

To μήνυμα του περιφερειάρχη Κρήτης για την Ημέρα της Γυναίκας

Από την ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών με τους 57 νεκρούς, επισκιάζεται φέτος στη χώρα μας η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Σε μήνυμά του ο Σταύρος Αρναουτάκης αναφέρει ότι η σκέψη όλων παραμένει στραμμένη στα θύματα και στους τραυματίες του σιδηροδρομικού δυστυχήματος και στις οικογένειές τους, προσθέτοντας ότι «υπό τη βαριά σκιά αυτού του δυστυχήματος, τιμούμε το διαχρονικό αγώνα των γυναικών για την ισότητα και την κατοχύρωση των θεμελιωδών δικαιωμάτων τους».

Όπως συμπλήρωσε ο κ. Αρναουτάκης, «το γυναικείο κίνημα οφείλει να βρίσκεται σε επαγρύπνηση, έναντι οποιασδήποτε διάκρισης και ανισότητας κατά των γυναικών».

«Η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με κοινωνικούς φορείς και εθελοντικές οργανώσεις, με τη λειτουργία της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων Κρήτης και του Αυτοτελούς Γραφείου Ισότητας, στηρίζει δράσεις και πρωτοβουλίες με στόχο την προώθηση της ισότητας των φύλων και την ενίσχυση της θέσης των γυναικών στην κοινωνία, την οικονομία και όλες τις διαστάσεις της σύγχρονης πραγματικότητας», κατέληξε ο περιφερειάρχης.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon