cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Τους αξίζουν συγχαρητήρια

Η κοινωνία για άλλη μια φορά δείχνει τη δύναμη της, αυτοοργανώνεται για να προστατεύσει αυτό που έχει αξία και είναι πάνω από οικονομικά και άλλα συμφέροντα…

Τους αξίζουν συγχαρητήρια

Δεν έχει φανεί ακόμα προς τα έξω αλλά στην περιοχή του Πλακιά όσοι βρεθούν την Κυριακή ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Κίνησης για την Προστασία του Παλίγκρεμνου θα δουν τέτοια οργάνωση στην κινητοποίηση της που δεν θα τη βάζει ο νους τους.

Μια μεγάλη ομάδα Κρητικών και ξένων έχει γίνει μια γροθιά και ετοιμάζει μια δυναμική διαμαρτυρία, ειρηνική, αλλά ανάλογη του περιβαλλοντικού εγκλήματος που επιχειρείται στην περιοχή.

Η Κίνηση δημιουργήθηκε με το που ξεκίνησαν οι εργασίες στον Παλίγκρεμνο, διαδικτυακά, και σύντομα άρχισε να μετρά εκατοντάδες κόσμου, όλοι πρόθυμοι να βοηθήσουν για τον κοινό σκοπό.

Με ανακοινώσεις στην ελληνική, την αγγλική και τη γερμανική γλώσσα, συνεντεύξεις σε ΜΜΕ, ηλεκτρονικές ψηφοφορίες διαμαρτυρίας, διαδικτυακή καμπάνια και κάθε άλλο τρόπο γνωστοποιείται τις τελευταίες ημέρες η προσπάθεια να σταματήσει η αλλοίωση του ανάγλυφου του Παλίγκρεμνου μέσα από την κατασκευή ξενοδοχείου.

Την ίδια ώρα ετοιμάζονται αφίσες, πανό, δραστηριότητες, ομιλίες, μικροφωνικές και πολλά άλλα για να πλαισιώσουν την κυριακάτικη κινητοποίηση, που θα είναι γεμάτη  από την αγάπη όλων αυτών των ανθρώπων για ένα δημιούργημα της φύσης που πρέπει πάσει θυσία να μείνει ανέπαφο.

Η κοινωνία για άλλη μια φορά δείχνει τη δύναμη της, αυτοοργανώνεται για να προστατεύσει αυτό που έχει αξία και είναι πάνω από οικονομικά και άλλα συμφέροντα. Γι αυτό και έχει σημασία η προσπάθεια διάσωσης του Παλίγκρεμνου να στηριχθεί καθώς θα στείλει πολλά μηνύματα σε πολλούς αποδέκτες…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon