cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τρ 23.04 2024

Τρισάγιο για τα θύματα της πλημμύρας στην Αγία Πελαγία

Διαμαρτυρία για την άμεση επίλυση των προβλημάτων της περιοχής της Αγίας Πελαγίας μετά τις φονικές πλημμύρες, πραγματοποίησαν οι κάτοικοι με αφορμή το τρισάγιο στην μνήμη των αδικοχαμένων, Κωνσταντίνου Βεργάκη και Ευγενίας Σηφάκη…

Τρισάγιο για τα θύματα της πλημμύρας στην Αγία Πελαγία

Τρισάγιο πραγματοποιήθηκε το πρωΐ της Τρίτης στην Αγία Πελαγία, την περιοχή όπου δυο άνθρωποι -ένας άνδρας και μια γυναίκα- έχασαν τη ζωή τους, παρασυρόμενοι από τα ορμητικά νερά της βροχής, τον περασμένο Οκτώβριο.

Συγγενείς και φίλοι τους άφησαν ένα λουλούδι στη μνήμη τους, διευκρινίζοντας ότι η άδικη απώλεια των ανθρώπων τους εξακολουθεί να τους προκαλεί μεγάλο πόνο.

Την ίδια ώρα, κάτοικοι της Αγίας Πελαγίας που επλήγη από τις νεροποντές του περασμένου Οκτωβρίου διαμαρτυρήθηκαν για την κατάσταση που επικρατεί στον τόπο τους πέντε μήνες μετά.

Όπως τόνισαν, δεν έχουν ολοκληρωθεί έργα που θεωρούνται απαραίτητα για τη θωράκιση της περιοχής και μάλιστα ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου, καθώς η Αγία Πελαγία είναι μια από τις πιο τουριστικές περιοχές του Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon