cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Χανιά: Κινητοποίηση για την απόλυση εργαζομένου λόγω… συνδικαλισμού

Παράσταση διαμαρτυρίας στην Επιθεώρηση Εργασίας πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας το Σωματείο Επισιτισμού Χανίων, αντιδρώντας στην απόλυση εργαζόμενου-φοιτητή από κατάστημα εστίασης…

Χανιά: Κινητοποίηση για την απόλυση εργαζομένου λόγω… συνδικαλισμού
φωτο: 902.gr

Παράσταση διαμαρτυρίας στην Επιθεώρηση Εργασίας πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας το Σωματείο Επισιτισμού Χανίων, αντιδρώντας στην απόλυση εργαζόμενου-φοιτητή από κατάστημα εστίασης, στο οποίο εργαζόταν στο Κουμ- Καπί.

Σύμφωνα με με το Σωματείο, ο φοιτητής, που φοιτά στο Πολυτεχνείου Κρήτης, φέρεται να απολύθηκε από τη δουλειά του καθώς ζήτησε να δηλώνονται οι πραγματικές ώρες εργασίας του.

Το Σωματείο ζητά να παρθεί πίσω η απόλυση του φοιτητή, η οποία, όπως αναφέρει, έγινε καθαρά για συνδικαλιστικούς λόγους, καθώς ο φοιτητής δεν είχε επιδείξει άσχημη συμπεριφορά στη δουλειά του. 

Στο πλευρό του εργαζόμενου τάχθηκαν και άλλα σωματεία του κλάδου, καθώς και συμφοιτητές του από το Πολυτεχνείο Κρήτης, που ζητούν να παρθεί πίσω η απόλυση.

Οι εκπρόσωποι των σωματείων σημείωσαν πως η κατάσταση που βιώνουν στον Επισιτισμό δεν είναι καινούργια και δεν αποτελεί εξαίρεση και η συγκεκριμένη περίπτωση.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon