cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Χανιά: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις ζημιές από ανεξέλεγκτα κοπάδια

Κάτοικοι και αγρότες της Κισσάμου διαμαρτύρονται καθώς εδώ και πολλά χρόνια βλέπουν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από κοπάδια αμνοεριφίων που βόσκουν ανεξέλεγκτα…

Χανιά: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις ζημιές από ανεξέλεγκτα κοπάδια

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας έξω από τα Δικαστήρια Χανίων από κατοίκους της περιοχής της Κισσάμου για τις αγροζημιές στις περιουσίες τους, εξαιτίας της αδεσποτίας αμνοεριφίων αλλά και την ανεξέλεγκτη βόσκηση.

Κάτοικοι του χωριού Μουρί Κισσάμου εδώ και πολλά χρόνια βλέπουν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από κοπάδια αμνοεριφίων που βόσκουν ανεξέλεγκτα, χωρίς μέχρι σήμερα να παρέμβει η Δικαιοσύνη.

Οι διαμαρτυρόμενοι άφησαν αιχμές σε βάρος του Δήμου Κισσάμου για την μη τήρηση της νομοθεσίας, αλλά και στην Αστυνομία, ενώ κάποιοι από αυτούς έκαναν λόγο και για πολιτική κάλυψη, όσων παρανομούν.

Όπως υποστηρίζουν, η δημοτική αρχή δεν πράττει τα προβλεπόμενα με συνέπεια οι δράστες- μέλη της ίδιας οικογένειας – να λυμαίνονται τις εκτάσεις των κατοίκων, ενώ συχνά προβαίνουν σε εκβιασμούς και απειλές για μην οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon