cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Υπογραφή σύμβασης για τη συντήρηση τμημάτων της ΠΕΟ στη Χερσόνησο

Τη σύμβαση με προϋπολογισμό 1 εκατ. ευρώ για την υλοποίηση του έργου «Συντήρηση τμημάτων της ΠΕΟ 90 στον Βαθειανό Κάμπο, Κοκκίνη Χάνι και Λιμ. Χερσονήσου» στον Δήμο Χερσονήσου υπέγραψε ο περιφερειάρχης Κρήτης…

Υπογραφή σύμβασης για τη συντήρηση τμημάτων της ΠΕΟ στη Χερσόνησο

Οι παρεμβάσεις που προβλέπεται να γίνουν, αφορούν τη συντήρηση τμημάτων του οδικού δικτύου της ΠΕΟ 90 στις θέσεις Βαθειανός Κάμπος, Κοκκίνη Χάνι και στον Λιμένα Χερσονήσου του Δήμου Χερσονήσου.

Συγκεκριμένα, το οδόστρωμα της Περιφερειακής Εθνικής Οδού σε αυτό το τμήμα παρουσιάζει φθορές, οι οποίες χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής και η αντιμετώπισή τους χαρακτηρίζεται τόσο αναγκαία όσο και επείγουσα.

Επίσης, οι παραμορφώσεις ή στρεβλώσεις της επιφάνειας του οδοστρώματος είναι έντονες σε αρκετά σημεία με αποτέλεσμα την αύξηση της επικινδυνότητας της οδού αφού ο κυκλοφοριακός φόρτος είναι ιδιαίτερα αυξημένος τους καλοκαιρινούς μήνες.

Κυριότερες μορφές αστοχίας της κατηγορίας των παραμορφώσεων είναι τοπικές καθιζήσεις, διογκώσεις και εγκάρσιες πτυχώσεις, οι οποίες αναμένεται να επιδιορθωθούν.

Ο δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος, ευχαρίστησε την Περιφέρεια και τον κ. Αρναουτάκη για τη διασφάλιση του κονδυλίου προκειμένου να υλοποιηθεί το έργο στην τουριστική περιοχή.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon