cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Ζητά στήριξη ο Σύλλογος Μονογονεϊκών Οικογενειών Ηράκλειο

Στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Μονογονεϊκών Οικογενειών Ηρακλείου – Ζητούν την λήψη μέτρων προστασίας και ενίσχυσής τους…

Ζητά στήριξη ο Σύλλογος Μονογονεϊκών Οικογενειών Ηράκλειο

Μέτρα προστασίας και ενίσχυσης  των μονογονεϊκών οικογενειών από την κεντρική διοίκηση αλλά και την υλοποίηση στοχευμένων δράσεων με τοπικούς φορείς για την κοινωνικη- επαγγελματική στήριξή τους, ζητά ο Σύλλογος Μονογονεϊκών Οικογενειών Ηρακλείου.

Στην ετήσια Γενική συνέλευσή του που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό κέντρο Ηρακλείου, εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του 2022 και συζητήθηκαν οι δράσεις για το 2023.

Όπως χαρακτηριστικά τονίστηκε από το προεδρείο, στους βασικούς άξονες του σχεδίου δράσης του Δ.Σ, είναι: Συμβουλευτική ως προς την ένταξη μονογονέων στην αγορά εργασίας και ως προς την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, διοργάνωση εκδηλώσεων, ανάπτυξη του εθελοντισμού, παροχή ψυχολογικής στήριξης γονέων και παιδιών από ειδικούς, εξασφάλιση προνομίων από επιχειρήσεις και φορείς, συνεργασία με άλλους συλλόγους, κ.α.

Η πρόεδρος του Συλλόγου, Μερίνα Ματζαμπετάκη, τόνισε την σημασία της γνωριμίας των μελών του συλλόγου μεταξύ τους και τα παρακίνησε να συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις του συλλόγου μέσω της εθελοντικής προσφοράς.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «κανένα άτομο και κανενα συμβούλιο δεν μπορεί να υποκαταστήσει την δύναμη που έχει μια ομάδα, μόνο έτσι θα καταφέρουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας και να διεκδικήσουμε τα αιτήματά μας».

Παράλληλα στη Γ.Σ. έγινε η κοπή της πίτας του συλλόγου και ανταλλαγή ευχών απ’ όλους τους παρισταμενους.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon