cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Ο νέος δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου τους «χαλάει την πιάτσα»

Μπορεί ο νέος δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου να μην είναι κανένας μεγαλοεπιχειρηματίας ούτε πλούσιος γόνος για να έχει χρήμα με ουρά πίσω του, ωστόσο βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να καλύπτει σχεδόν όλα τα έξοδα κατά την άσκηση των καθηκόντων του…

Ο νέος δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου τους «χαλάει την πιάτσα»

Μας το μετέφερε ασφαλής πηγή και σας το μεταφέρουμε. Ο νέος δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γιώργος Αθανασάκης πληρώνει από την τσέπη του ακόμα και τα εισιτήρια που χρειάζεται για να ανεβαίνει ως την Αθήνα όπου συναντά διάφορους υπουργούς για ζητήματα του Δήμου του.

Αυτοί που τον γνωρίζουν λένε πως δεν θέλει να ζημιώσει το Δήμο και το κράτος στο ελάχιστο αλλά μόνο να προσφέρει στον παραμελημένο τόπο του γι αυτό δεν διστάζει να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να καλύπτει σχεδόν όλα τα έξοδα που προκύπτουν κατά την άσκηση των καθηκόντων του, ποσά που κανονικά δεν έπρεπε να επιβαρύνουν τον ίδιο.

Εξάλλου δεν είναι κανένας μεγαλοεπιχειρηματίας ούτε πλούσιος γόνος για να έχει χρήμα με ουρά πίσω του.

Γνωρίζοντας τι συμβαίνει με άλλους αυτοδιοικητικούς σε όλη τη χώρα που χρεώνουν στους φορείς τους και το ελληνικό δημόσιο όχι μόνο ποσά για να ασκούν τα καθήκοντα τους αλλά και για την ιδιωτική τους ζωή, δεν σας κρύβουμε πως μας ξάφνιασε η πρακτική που ακολουθεί ο κ. Αθανασάκης.

Σίγουρα θα υπάρχουν συνάδελφοι του που θα σκέφτονται κιόλας πως τους χαλάει την πιάτσα.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon