cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Μανούλες στην χειραγώγηση και τον κοινωνικό αυτοματισμό

Μανούλες στο να χειραγωγούν τον κόσμο και να στρέφουν τον έναν πολίτη ενάντια στον άλλο αντί να συγκεντρώνουν οι ίδιοι τα «πυρά» είναι αυτοί που σχεδιάζουν την αντιλαϊκή πολιτική που ακολουθεί η ΝΔ…

Μανούλες στην χειραγώγηση και τον κοινωνικό αυτοματισμό

Στο άδικο φορολογικό σύστημα που ήδη υπάρχει, με τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους κι όχι τους έχοντες και τους κατέχοντες, να πληρώνουν τη μερίδα του λέοντος στους φόρους, ήλθαν να προσθέσουν το μέτρο αναδιαμόρφωσης των φόρων που θα καταβάλλουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες.

Κι επειδή, είναι πασιφανές πως εκδηλώνονται αντιδράσεις (με αύξηση φόρου μέχρι 151% πώς να μην εκδηλωθούν) ήλθαν προς ενίσχυση τα στοιχεία της ΑΑΔΕ που σε ελέγχους της βρήκε πάμπλουτους επαγγελματίες να δηλώνουν κάτω από 10.000 ευρώ εισόδημα και να λαμβάνουν μέχρι και επιδόματα φτώχειας.

Όταν ακούς κάτι τέτοιο, εύκολα «τσουβαλιάζεις» γνωρίζοντας πως εσύ από το μισθό ή τη σύνταξη σου δεν μπορείς να κρύψεις ούτε ένα ευρώ.

Ταυτόχρονα κάλεσε τους πολίτες να γίνουν σπιούνοι και σαν τους καταδότες της Κατοχής να καρφώνουν πλαστές αποδείξεις για να πάρουν χαρτζιλίκια από 100-3000 ευρώ.

Έτσι κατάφερε ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας να το οδηγήσουν, αντί να αναρωτηθεί και να απαιτήσει να εισπράξουν φόρους από εκείνους που πραγματικά κατέχουν πλούτο, στο να καταδικάσει συλλήβδην τους «κλέφτες» ελεύθερους επαγγελματίες δηλώνοντας έτοιμο να τους καρφώσει με την πρώτη ευκαιρία.

Τα φώτα στράφηκαν σ εκείνους που η Κυβέρνηση και το οικονομικό επιτελείο θέλει να στύψει σαν λεμονόκουπες κι όχι στους εμπνευστές των μέτρων που δίνουν το δικαίωμα στους μεγαλοεπιχειρηματίες να συνεχίζουν να πλουτίζουν ανενόχλητοι.

Τακτική που θα ζήλευε ακόμα και ο Γκαίμπελς με τις ευλογίες του 41%

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon