cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Άμα είσαι πρίγκιπας με χρήμα πας στο Πρωθυπουργικό Μέγαρο με σιαγιονάρα… αλλοίμονο στους βιολιστές

Άμα είσαι Σαουδάραβας, με πολύ χρήμα και πρίγκιπας και σαγιονάρες μπορείς να φοράς στα πρωθυπουργικά μέγαρα κι ότι γουστάρεις μπορείς να κάνεις…

Άμα είσαι πρίγκιπας με χρήμα πας στο Πρωθυπουργικό Μέγαρο με σιαγιονάρα… αλλοίμονο στους βιολιστές

Άμα είσαι Σαουδάραβας, με πολύ χρήμα και πρίγκιπας και σαγιονάρες μπορείς να φοράς στα πρωθυπουργικά μέγαρα, όπου είσαι ΕΠΙΣΗΜΟΣ προσκεκλημένος, κι ότι γουστάρεις  μπορείς να κάνεις… αλλοίμονο αν είσαι βιολιστής, πηγαίνεις στη δουλειά σου και μοιάζεις με «κάποιον» που δεν συμπαθεί ο καλοπληρωμένος δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ.

Δεν ξέρουμε αν το προσέξατε αλλά κατά την άφιξη του χθες το Μέγαρο Μαξίμου ο διάδοχος  του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας πρίγκιπας Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν φορούσε σαγιονάρες.

Αυτές βέβαια ήταν πριγκιπικές και δεν ενόχλησαν τα κυβερνητικά τρολ και τους άριστους χειροκροτητές τους. Τους ενόχλησαν μόνο οι σαγιονάρες του Ιωάννη Στρατάκη που στο κάτω κάτω πήγαινε για πρόβα στο Προεδρικό Μέγαρο, για να φορέσει μετά το κοστούμι του και να εμφανιστεί μπροστά στους «ατσαλάκωτους» προσκεκλημένους.

Η εμφάνιση του Σαουδάραβα πρίγκιπα νομίζουμε πως ήταν ότι έπρεπε για να ζητήσουν όλοι αυτοί οι «ανθρωποφάγοι» ένα μεγάλο συγνώμη από τον εξαίρετο βιολιστή, τον οποίο «κατασπάραξαν» άνευ λόγου και αιτίας.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon