cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Δε 06.05 2024

Αυτό είναι πραγματικά… ένα «τέλος εποχής»!

Όσο κι αν η έκφραση μπορεί να θεωρηθεί κλισέ, δεν βρίσκω καμία άλλη που να εκφράζει καλύτερα τη σημερινή πραγματικότητα για την Αριστερά, για τον προοδευτικό χώρο, για την Ελλάδα…

Αυτό είναι πραγματικά… ένα «τέλος εποχής»!

Η γενναία και αξιοθαύμαστη απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να κλείσει το μεγαλειώδη κύκλο του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί ένα πραγματικό σοκ, που ως πρώτη αντίδραση δημιουργεί ένα αίσθημα θλίψης για τις ευκαιρίες που πιθανότατα χάθηκαν.

✍️ η Φαίδρα Καρούτσου, δικηγόρος – φιλόλογος και πολιτεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στον νομό Ηρακλείου

Τη σημερινή μέρα οφείλουμε να την αφιερώσουμε για να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αλέξη Τσίπρα. Να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στο μεγάλο πολιτικό ηγέτη της Αριστεράς που έβγαλε τον ΣΥΡΙΖΑ από την πολιτική ανυποληψία και τον έκανε την πρώτη Αριστερή Κυβέρνηση της Ελλάδας.

Είναι ο πολιτικός που ενέπνευσε την ελπίδα σε όλους τους Έλληνες την ώρα που η χώρα στέναζε από τις ντόπιες νεοφιλελεύθερες πολιτικές και τις «εισαγόμενες» αντιλαϊκές απαιτήσεις.

Συγκέντρωσε στο πρόσωπό του την προσδοκία ολόκληρου του προοδευτικού κόσμου της Ελλάδας που έτρεξε να κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ του 3%, το μεγάλο εκφραστή των λαϊκών στρωμάτων της χώρας. Κι ο Τσίπρας τα κατάφερε. Έδειξε σε όλους ότι η Αριστερά δεν είναι μόνο για διαμαρτυρία. Η Αριστερά του Αλέξη Τσίπρα μπορεί και ξέρει να κυβερνά ακόμη και στα πιο δύσκολα.

Όχι, φίλοι μου, σήμερα δεν θα αναλογιστώ αν έκανε και κάποια λάθη.

Αυτή τη μέρα θα βροντοφωνάξω ότι ήταν τιμή μου που τον γνώρισα. Τιμή μου που δώσαμε όλες αυτές τις μάχες μαζί… που κερδίσαμε… που χάσαμε!

Ευχαριστώ Αλέξη Τσίπρα!

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon