cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις…

Ας ξεκαθαρίσει λοιπόν πρώτα στο μυαλό της τι είναι πολιτισμός και μετά ας κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις για πράγματα που και η ίδια έχει εντάξει στο «βιογραφικό» της…

Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις…

Άφησε τα τσιμεντώματα και είπε, ατυχώς, να ασχοληθεί με τα Γλυπτά του Παρθενώνα η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη μεταφέροντας τη δυσαρέσκεια της επειδή πραγματοποιήθηκε επίδειξη μόδας μέσα στην αίθουσα με τα Γλυπτά του Παρθενώνα στο Βρετανικό Μουσείο.

Μάλιστα έκανε και δήλωση μιλώντας για μηδενικό σεβασμό του Βρετανικού Μουσείου προς τα αριστουργήματα του Φειδία.

Όταν βέβαια η ίδια έδινε πράσινο φως να κάνει η Μαίρη Κατράντζου επίδειξη στο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο και να οργανωθεί φωτογράφιση μόδας του οίκου Dior στην Ακρόπολη είχαμε φαίνεται πολιτιστική προαγωγή.

Οι μούσες του Dior με φόντο τις Καρυάτιδες αποθέωναν στον ελληνικό πολιτισμό και το εμβληματικότερο μνημείο της χώρας ενώ η επίδειξη μόδας από τον Τούρκο σχεδιαστή, Ερντέμ Μοραλίογλου στις αίθουσες όπου εκτίθενται τα Γλυπτά του Παρθενώνα τον υποβάθμιζαν.

«Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις», λέει ο σοφός λαός, και προφανώς στην περίπτωση της κ. Μενδώνη πάει γάντι.

Για να μη θυμηθούμε πως με μεγάλη ευκολία μεθοδεύει με τον εκλεκτό της στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Ηρακλείου να μετατρέψουν όλη τη σημερινή είσοδο του σε φαγοποτείο για λίγα ψωροευρώ.

Ας ξεκαθαρίσει λοιπόν πρώτα στο μυαλό της τι είναι πολιτισμός και μετά ας κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις για πράγματα που και η ίδια έχει εντάξει στο «βιογραφικό» της.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon