cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τρ 07.05 2024

Ευτυχώς που κατάφεραν να καούν μόνο πάνω από 20.000 στρέμματα

Με καμένα χιλιάδες στρέμματα γης, σπίτια, κι έναν άνθρωπο να αυτοκτονεί από την απελπισία του καθώς είδε το σπίτι του να καίγεται για τρίτη φορά, είναι να αναρωτιέται κανείς τι καταφέρανε…

Ευτυχώς που κατάφεραν να καούν μόνο πάνω από 20.000 στρέμματα

«Ενώσαμε δυνάμεις και καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την πολύ επικίνδυνη πυρκαγιά στην Πεντέλη», είπε χθες σε έκτακτη ενημέρωση η «μεταγραφάρα», ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης και φυσικά έπεσε τρολάρισμα στα social media όσο δεν πάει άλλο.

Με καμένα χιλιάδες στρέμματα γης, σπίτια, κι έναν άνθρωπο να αυτοκτονεί από την απελπισία του καθώς είδε το σπίτι του να καίγεται για τρίτη φορά, είναι να αναρωτιέται κανείς τι καταφέρανε.

Βέβαια να σημειώσουμε πως σε όλες τις καταστροφικές φωτιές επί ημερών της ΝΔ, και μόνο επί των ημερών της, ο άνεμος φυσάει τρελά αλλιώς θα έσβηναν τις πυρκαγιές εν ριπή οφθαλμού. Επίσης μόνο επί των ημερών της ΝΔ υπάρχει κλιματική αλλαγή, που ευθύνεται για τις ακραίες καιρικές συνθήκες που φέρνουν φωτιές και πλημμύρες.

Ο κ Στυλιανίδης είναι ο ίδιος άνθρωπος που μας έλεγε, στο ξεκίνημα της αντιπυρικής περιόδου, πως έχουμε νέο στρατηγικό σχεδιασμό φέτος για τις φωτιές και πως έχουν προετοιμαστεί καλύτερα για να προλαμβάνουν, έτσι όπως πρόλαβαν και στο νότιο Ρέθυμνο.

Βέβαια στρατηγικός σχεδιασμός με ψίχουλα, όπως αυτά που έδωσαν στους δήμους, δε γίνεται αλλά άντε να το καταλάβει αυτός που νομίζει πως με τον εθελοντισμό θα λύσει το πρόβλημα των δασικών πυρκαγιών στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon