cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τε 24.04 2024

Ευτυχώς που υπάρχουν και τα ξένα ΜΜΕ και μαθαίνουμε αλήθειες

Ευτυχώς που υπάρχουν τα ξένα ΜΜΕ και κάνουν αληθινή δημοσιογραφία κι έτσι μαθαίνουμε κι εμείς στην Ελλάδα τις βρωμιές της αριστείας…

Ευτυχώς που υπάρχουν και τα ξένα ΜΜΕ και μαθαίνουμε αλήθειες

Νέα πολύμηνη έρευνα του Lighthouse Reports, της Monde, του Spiegel, του ARD και του Guardian, έγκριτων δηλαδή Μέσων, αποκαλύπτει συναλλαγές του ελληνικού κράτους με διακινητές, έτσι ώστε να εισάγουν στον Έβρο παράτυπους μετανάστες με σκοπό να τους αναθέσουν στη συνέχεια τη «βρόμικη» δουλειά των pushbacks αιτούντων άσυλο. (δείτε και το: Εκτός από το γατάκι πετάγονται και άνθρωποι στη θάλασσα)

Απίστευτο;

Κι όμως η πολύμηνη έρευνα των συγκεκριμένων Μέσων Ενημέρωσης αυτό αποκάλυψε μαζί με άλλα πολλά για άσκηση βίας προκειμένου να ξαποστείλουμε τους «παρείσακτους».

Ποια η Ελλάδα που προσπαθεί να αποδείξει στη διεθνή κοινότητα πως είναι η θιγμένη στην υπόθεση του μεταναστευτικού και η κακή Τουρκία δημιουργεί το όλο πρόβλημα.

Και μην ακούσουμε πως όλα αυτά που βγαίνουν στη φόρα είναι προπαγάνδα των ξένων για να βλάψουν τη χώρα μας γιατί το ποιος κάνει προπαγάνδα το χουμε καταλάβει καλά και μας θλίβει ιδιαίτερα.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon