cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Εξηγήσεις για τις υποκλοπές ζητά η Ευρώπη

Οι υποκλοπές είναι μέγα θέμα και εξηγήσεις αναμένονται τονίζει η Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Αξιών και Διαφάνειας Βιέρα Γιούροβα

Εξηγήσεις για τις υποκλοπές ζητά η Ευρώπη

Μπορεί το Μέγαρο Μαξίμου και οι δημοσκοπικές εταιρείες να μας λένε ότι τάχα μου δεν μας ενδιαφέρει το σκάνδαλο των υποκλοπών, αλλά αυτό έχει μικρή σημασία για την Ευρώπη.

Για τους Ευρωπαίους έχει μάλλον μικρή σημασία και δεν φαίνεται να τους τρομάζει ιδιαίτερα ο… απειλητικός και εξοργιστικός τίτλος “υποκλοπές τέλος” με τον οποίο κυκλοφόρησαν σε πρωτοσέλιδο τους “τα Νέα” τις προηγούμενες ημέρες. Οι Ευρωπαίοι θεωρούν μείζον θέμα το θέμα των υποκλοπών και παρακολουθήσεων πολιτικών αλλά και δημοσιογράφων από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Και θα συνεχίσουν να πιέζουν για απαντήσεις.

Ό,τι και να κάνουν τα “παπαγαλάκια” του Μαξίμου το ζήτημα δεν πρόκειται να “ξεχαστεί” έτσι εύκολα. Εξάλλου είναι και μείζον θέμα δημοκρατίας.

“Οι υποκλοπές είναι μέγα θέμα και εξηγήσεις αναμένονται”, δηλώνει χαρακτηριστικά η Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Αξιών και Διαφάνειας Βιέρα Γιούροβα μιλώντας στο @insidestory_gr.

Ό,τι κι αν λένε οι δημοσκοπήσεις και εμείς οι Έλληνες θα πρέπει να το θεωρούμε σημαντικό ζήτημα. Είναι ξεκάθαρα ζήτημα δημοκρατίας και όχι… όσο και να θέλουν τα ΝΕΑ να βάλουμε τέλος, εμείς δεν πρέπει να το βάλουμε το “τέλος”… θα είναι σαν να αποδεχόμαστε ότι βάζουμε τέλος στην ίδια την δημοκρατία, στην ίδια την ελευθερία μας… θέλουμε κάτι τέτοιο;

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon