cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 19.05 2024

Για «φασιστικό παρακράτος» μιλά συνεργάτης του Μαρινάκη

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Βρέντζος μέλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη…

Για «φασιστικό παρακράτος» μιλά συνεργάτης του Μαρινάκη

Μετά την λήξη του ντέρμπι των «αιωνίων» ο Γιάννης Βρέντζος, μέλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν δίστασε να μιλήσει για «φασιστικό παρακράτος» που διοικεί το ποδόσφαιρο, αλλά και για «καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου» με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη (δηλαδή τον ανιψιό και συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, που αποχώρησε από το Μαξίμου όταν ξέσπασε το σκάνδαλο των υποκλοπών).

Σ’ αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο υπήρξαν αποκαλυπτικά ρεπορτάζ από ΜΜΕ του Μαρινάκη (τα ΝΕΑ και το ΒΗΜΑ) για το θέμα των παρακολουθήσεων.

Και βέβαια οι παραπάνω δηλώσεις έρχονται μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις από την εφημερίδας Documento για σειρά παρακολουθήσεων, μεταξύ των οποίων υπουργοί και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς– που στοχοποιήθηκαν με το παράνομο λογισμικό Predator.

Καταλήγοντας, ο Γ. Βρέντζος εξέφρασε και την (προσωπική, όπως είπε) πρόταση να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός από το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βρέντζος δήλωσε: «Αυτό που είναι ξεκάθαρο και αναδείχθηκε είναι πως το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος που διέπεται από παρανομία και οργανωμένο έγκλημα. Αυτό βέβαια είναι λογικό όταν στα τελευταία τρία χρόνια λειτούργησε μέσα στην Κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη και άλλα λαθραία και παράνομα στοιχεία. Η ανοχή μας στην ανομία τελείωσε. Η προσωπική μου πρόταση είναι ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει στα δικαστήρια την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon