cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 19.04 2024

Η AGB δεν βγάζει νικητή. Οι κάλπες βγάζουν…

Όλος αυτός ο τηλεδημοσιογραφικός συρφετός και πολύ περισσότερο οι τηλεπερσόνες αποτελούν πρόσωπα απαξιωμένα στα μάτια της κοινωνίας και δεν είναι σε θέση ούτε να δημιουργήσουν, ούτε να επιβάλλουν την ατζέντα…

Η AGB δεν βγάζει νικητή. Οι κάλπες βγάζουν…

✍️ ο Δημήτρης Παπαθανασίου, δημοσιογράφος – διευθυντής σύνταξης “Κυριακάτικη Δημοκρατία

Στη δημόσια συζήτηση -κουτσομπολιό μάλλον καλύτερα- που πυροδότησε η παρουσία Μητσοτάκη στη Ναταλία Γερμανού, θέλω απλώς να υπενθυμίσω ότι στο πολύ πρόσφατο παρελθόν, όταν όλος αυτός ο τηλεδημοσιογραφικός συρφετός τάχθηκε αναφανδόν υπέρ συγκεκριμένων πολιτικών επιλογών, στρατηγικά ηττήθηκε κατά κράτος.

Οι δημοσιογράφοι αυτοί του είδους και πολύ περισσότερο οι τηλεπερσόνες, αποτελούν πρόσωπα απαξιωμένα στα μάτια της συντριπτικής πλειονότητας της ελληνικής κοινωνίας.

Δεν είναι σε θέση ούτε να δημιουργήσουν, ούτε να επιβάλλουν την ατζέντα η οποία είναι πλέον διαμορφωμένη:

Φτώχεια, ακρίβεια, θεσμική εκτροπή-υποκλοπές, εθνικές υποχωρήσεις, κατασπατάληση δημόσιου χρήματος, παρακμή, δυστοπία.

Σε κανένα από τα φλέγοντα αυτά ζητήματα οι τηλεμαϊντανοί δεν μπορούν να διαμορφώσουν λόγο και άποψη. Χαμένος χρόνος…

Το μόνο που καταφέρνουν είναι μια επιφανειακή, συγκυριακή, κουβέντα καφενείου η οποία αναλώνεται σε επίπεδο παρατράγουδων.

Ο Μητσοτάκης βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και καταφεύγει σε επικοινωνιακές Φουρθιωτιάδες οι οποίες την μόνη επίγευση που αφήνουν είναι ο καθολικός εμπαιγμός του στα social media…

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Η Αριστερά ηττήθηκε το ’19 γιατί έκανε λάθη. Πολλά και μεγάλα. Όπως κέρδισε όλες τις προηγούμενες πολύ δύσκολες μάχες γιατί είχε πρόταση και προοπτική.

Εκεί θα κριθεί και αυτή αναμέτρηση. Οι τσιχλόφουσκες του Κυριάκου αφορούν έτσι κι αλλιώς αυτούς που αποτελούν διαχρονικά πελατάκους του.

Η AGB δεν βγάζει νικητή. Οι κάλπες τον βγάζουν…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon