cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 27.04 2024

Η χώρα μας δεν χρειάζεται μια νέα Χρυσή Αυγή και το Ναζισμό που πρεσβεύει

Το μάθημα μας μέσα από την ψήφο αντίδρασης που έστειλε τη Χρυσή Αυγή στο Κοινοβούλιο το πήραμε, δεν χρειάζεται να το επαναλάβουμε. Ο Ναζισμός δεν είναι λύση, είναι καταστροφή, αυταρχισμός, κατάλυση της Δημοκρατίας…

Η χώρα μας δεν χρειάζεται μια νέα Χρυσή Αυγή και το Ναζισμό που πρεσβεύει

Δεν μας έφτανε ο Κασιδιάρης τώρα έχουμε και τον κλώνο του σε μεγαλύτερη ηλικία, υψηλού μορφωτικού επιπέδου και κοινωνικής θέσης, αλλά με την ίδια ακριβώς ιδεολογία που τρομάζει και εγείρει χιλιάδες ερωτηματικά.

Ο 76χρονος πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστάσιος Κανελλόπουλος, θα ηγηθεί στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές του κόμματος «ΕΛΛΗΝΕΣ» του καταδικασμένου Ηλία Κασιδιάρη.

Κι αν έχει κάποιος αμφιβολίες για την ταύτιση απόψεων αρκεί να κοιτάξει τον πολιτικό φορέα που ο Κανελλόπουλος ίδρυσε τον Φεβρουάριο του 2022 και τον ονόμασε «ΕΑΝ».

Εκεί διακηρύσσει την «αναγκαιότητα» να ξαναγίνει η Ελλάδα «κανονικό κράτος» κι έχει ως σύνθημα το «η χώρα χρειάζεται εισαγγελέα».

Πιασάρικο έτσι; Όλοι αυτό δε ζητάμε στις μεταξύ μας συζητήσεις;

Και πάμε παρακάτω στα πιστεύω του κ. Κανελλόπουλου και τα όσα πρεσβεύει για να διαβάσουμε τα εξής:

«Για το ΕΑΝ δεν υπάρχει δίλημμα. Εάν κανείς σήμερα υποστηρίξει την συνοχή της οικογένειας, την προστασία της Νεότητας από την επιθετική προπαγάνδα των ΛΟΑΤΚΙ, ως και από τα ναρκωτικά, αν υποστηρίζεις το Έθνος σου, την Πατρίδα σου, την Θρησκεία σου, την Ιστορία σου, την Σημαία σου, ακόμα και την σωστή Ελληνική Γλώσσα, θα σου βάλουν την ταμπέλα του οπισθοδρομικού, του συντηρητικού και ίσως βαρύτερου χαρακτηρισμού. Και εκείνοι που θα σου βάλουν την ταμπέλα αυτή, θα αυτοχαρακτηρίζονται “προοδευτικοί”. Σε όλους αυτούς απαντάμε ότι εμείς επιλέγουμε τις αιώνιες εθνικές, πατριωτικές, θρησκευτικές και οικογενειακές Αξίες, ως και τα ιδεώδη, τα οποία καθοδήγησαν το Έθνος από της Ανεξαρτησίας του».

Κι εδώ λες όπα κάτι βρωμάει…όταν ακούς για τόση πατρίδα και βλέπεις ρατσιστική προδιάθεση σκέφτεσαι αμέσως Χρυσή Αυγή και Ναζισμό.

Και πράγματι σε άλλα σημεία της ιδρυτικής διακήρυξης του «ΕΑΝ» υπάρχουν αναφορές σε Πατριωτικό και Θρησκευτικό αίσθημα των Ελλήνων, σε Λαθρομεταναστευτικό Εποικισμό της χώρας, στον οποίο θέλει να βάλει τέλος, κι άλλα τέτοια απαράδεκτα και τρομακτικά.

Και το χειρότερο όλων είναι πως αν καταφέρει τελικά να συμμετάσχει στις εκλογές θα βρει ψηφοφόρους και πολύ φοβόμαστε πως θα μπει στη Βουλή για να δηλητηριάσει όχι μόνο την πολιτική ζωή αλλά και την ελληνική κοινωνία.

Το μάθημα μας μέσα από την ψήφο αντίδρασης που έστειλε τη Χρυσή Αυγή στο Κοινοβούλιο το πήραμε, δεν χρειάζεται να το επαναλάβουμε.

Γι’ αυτό προσοχή στην επιλογή που θα κάνετε στις προσεχείς εκλογές. Είναι επικίνδυνο η όποια αντίδραση να ενισχύσει ναζιστικά μορφώματα κάτω από όποιο περιτύλιγμα μας παρουσιαστούν.

Ο Ναζισμός δεν είναι λύση, είναι καταστροφή, αυταρχισμός, κατάλυση της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon