cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 20.04 2024

Η δυσωδία στο πολιτικό σκηνικό εγκυμονεί ακροδεξιούς κινδύνους

Δεν το χει πολύ, υπό αυτές τις συνθήκες, μια μεγάλη μερίδα Ελλήνων ψηφοφόρων, αηδιασμένη από τη δυσωδία στο πολιτικό σκηνικό να φέρει στη Βουλή ξανά Κασιδιάρηδες κι άλλα παρόμοια ακροδεξιά φρούτα…

Η δυσωδία στο πολιτικό σκηνικό εγκυμονεί ακροδεξιούς κινδύνους

Με αυτά και με τ’ άλλα που συμβαίνουν στα μεγάλα πολιτικά κόμματα το τελευταίο διάστημα, με τα σκάνδαλα, τις παρακολουθήσεις και το ζοφερό οικονομικό σκηνικό που βιώνουν οι πολίτες υπάρχει ένα πράγμα, που δεν το κρύβουμε, μας τρομάζει.

Κι αυτό δεν είναι άλλο από την ισχυροποίηση στις εθνικές εκλογές μικρών κομμάτων που είτε προσεγγίζουν το φάσμα της άκρας δεξιάς είτε είναι γνήσια ακροδεξιά.

Δεν το χει πολύ, υπό αυτές τις συνθήκες, μια μεγάλη μερίδα Ελλήνων ψηφοφόρων, αηδιασμένη από τα τεκταινόμενα και τη δυσωδία που εκπέμπει το πολιτικό σκηνικό, να δώσει ψήφο διαμαρτυρίας που θα φέρει στη Βουλή ξανά Κασιδιάρηδες κι άλλα κοντινής ιδεολογίας πρόσωπα.

Ο Βελόπουλος με την Ελληνική Λύση, αν κρίνουμε από τις δημοσκοπήσεις, έχει εξασφαλίσει είσοδο στη Βουλή όμως πίσω του συνωστίζονται Κασιδιάρης, Τζήμερος, Φαήλος Κρανιδιώτης, Μπογδάνος, πρόσωπα που η ιδεολογία τους είναι ακραία και η παρουσία τους στο πολιτικό σκηνικό μόνο θετικά δεν μπορεί να αποτιμηθεί.

Ας ελπίσουμε ως την ώρα των εκλογών να πρυτανεύσει η λογική και η ακροδεξιά να μη βρει πατήματα να σηκώσει ξανά κεφάλι γιατί μόνο καλό δεν θα κάνει στη χώρα και στους Έλληνες.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon