cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Η Όλγα περιμένει στην «γωνία» τον Κυριάκο

Ηχηρό φαίνεται ότι θα είναι το παρόν από την Όλγα Κεφαλογιάννη στις εργασίες της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας!!! Θα το πάει όμως μέχρι το “τέλος”;

Η Όλγα περιμένει στην «γωνία» τον Κυριάκο

Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν θα το πάει μέχρι τέλος η Όλγα Κεφαλογιαννη, παίρνοντας την ρεβάνς από το Μέγαρο Μαξίμου και τα καθοδηγούμενα άθλια δημοσιεύματα εις βάρος της!

Η ίδια φαίνεται πως σκοπεύει να δράσει απόλυτα κοινοβουλευτικά μακριά από σκοπιμότητες φέρνοντας εις πέρας τα καθήκοντα που επιβάλλει η παρουσία σε μια τόσο κρίσιμη για την ποιότητα και την λειτουργία της Δημοκρατίας Επιτροπή αλλά και τιμώντας την οικογενειακή πολιτική κληρονομιά και το βαρύ όνομα που φέρει η οικογένεια της στη μεγάλη γαλάζια οικογένεια.

Μάλιστα η ίδια θα περιμένει στην “γωνία” το Μαξίμου και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την σύνθεση της Εξεταστικής Επιτροπής για τις υποκλοπές σε περίπτωση που αυτή δεν θα την περιλαμβάνει και μάλιστα σε διακεκριμένο ρόλο.

Μάλιστα σε σχετική ανάρτηση στην σελίδα της στο facebook η Όλγα Κεφαλογιάννη τονίζει χαρακτηριστικά ότι:

“Οφείλω να θυμίσω ότι η αντικατάσταση των βουλευτών σε οποιαδήποτε επιτροπή είναι κοινοβουλευτική πρακτική που γίνεται κατόπιν επιθυμίας του ίδιου του βουλευτή να αντικατασταθεί λόγω προσωπικού κωλύματος, κάτι το οποίο στην περίπτωση μου δεν υφίσταται.
Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η συνέχιση της συμμετοχής μου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, ιδίως σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο, αποτελεί αυτονόητη υποχρέωση και επιβεβλημένο κοινοβουλευτικό μου καθήκον.”

Δείτε ολόκληρη την σχετική ανάρτηση της κ. Κεφαλογιάννη στην συνέχεια…

Οπότε… εμείς συστήνουμε αγορά ικανών ποσοτήτων ποπ κορν, διότι το… “ματσάκι” αναμένεται δυνατό και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Εφόσον βέβαια η Όλγα αποφασίσει να το πάει μέχρι “τέλους”, βάζοντας την δική της σφραγίδα στο πολιτικό τέλος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Εξάλλου μια τέτοια κίνηση θα της έδινε πάρα πολλούς πόντους από τα αποδυτήρια στην μετέπειτα -δεδομένη- κούρσα διαδοχής στην καρέκλα του αρχηγού της ΝΔ. Οπότε, το παρακολουθούμε αυτό, θα έχει ενδιαφέρον…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon