cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 25.04 2024

Οι Κεφαλογιάννηδες ετοιμάζουν δυνατό comeback!!!

Η οικογένεια Κεφαλογιάννη θέλει να κάνει ρελάνς μετά από μια μακρά περίοδο «αφάνειας» κι ετοιμάζεται για δυναμικό comeback!!!

Οι Κεφαλογιάννηδες ετοιμάζουν δυνατό comeback!!!

Ξέρετε τι βλέπω το τελευταίο διάστημα;

Πως η οικογένεια Κεφαλογιάννη θέλει να κάνει ρελάνς μετά από μια μακρά περίοδο «αφάνειας» κι ετοιμάζεται για δυναμικό Come Back.

Έτσι λοιπόν ετοιμάζει έναν Κώστα για το Ηράκλειο και θεωρεί ότι θα βγει και μάλιστα με άνεση. Εντάξει, η πρώτη βουλευτική καρέκλα της ΝΔ στο Ηράκλειο μπορεί να είναι ρεζερβέ αλλά στην δεύτερη καρέκλα υπάρχει χώρος. Και ένας παίκτης δυνατός και φυσικά με πολλά σόγια μπορεί άνετα να την “πιάσει”.

Πόσο μάλλον αν προέρχεται από τον παραδοσιακό δεξιό χώρο. Τον τίμιο, τον “καθαρό”, την αυθεντική λαϊκή δεξιά βρε παιδί μου… και δεν είναι απλά κάποιος τυχάρπαστος που θέλει βουλευτιλίκι και υπουργιλίκι για να κάνει… “καταπληκτική ποιότητα ζωής” (sic) ή απλά για να έχει “δουλίτσα”.

Γιατί εδώ που τα λέμε οι Κεφαλογιάννηδες και χωρίς πολιτική δεν χάνονται, κάτι που δεν ισχύει όμως για άλλους…

Και βέβαια δεν θα έχουμε Κεφαλογιάννη μόνο στο Ηράκλειο. Αλλά θα έχουμε και στο Ρέθυμνο τον Γιάννη και φυσικά την Όλγα στην Αθήνα.

Φήμες μάλιστα θέλουν τον Μανώλη να παίρνει το κόμμα και να βρίσκει δύο ακόμα Κεφαλογιάννηδες, έναν για τα Χανιά κι έναν για το Λασίθι να κάνουν παιχνίδι.

Μας αρέσει αυτή η προσέγγιση πάρα πολύ.

Γιατί μια κυβέρνηση με Κυριάκο πρωθυπουργό, Ντόρα βουλευτή και Μπακογιάννη δήμαρχο δεν μας δείχνει αρκετά τι σημαίνει οικογενειοκρατία. Θέλουμε και άλλο εννοείται.

Εμπρός λοιπόν καλοί μου Κεφαλογιάννηδες στο δρόμο που χάραξαν οι Μητσοτάκηδες. Φάτε τους λάχανο!!!

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon