cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Δε 06.05 2024

Η τοξική αρρενωπότητα του Παύλου Μαρινάκη

Δεν άρεσε και τόσο φαίνεται το… καταδικαστικό ψήφισμα της Ευρωβουλής για το… ελληνικό κράτος δικαίου στον Παύλο Μαρινάκη και μας επέδειξε τον… πολιτικό πολιτισμό του!!!

Η τοξική αρρενωπότητα του Παύλου Μαρινάκη

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσκεκλημένος στον ΑΝΤ1 και αναφερόμενος στο καταδικαστικό ψήφισμα της Ευρωβουλής εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ είπε ότι υπάρχει πλέον κίνδυνος περικοπής των ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Ο Παύλος Μαρινάκης, κάποια στιγμή εκνευρίστηκε απειλώντας ότι θα αποχωρήσει. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να πει για τον διευθυντή του pontiki.gr: «Ο κ. Μακρυγιάννης έχει έρθει σήμερα εντεταλμένος».

«Δεν είναι καταδίκη από την Ευρώπη, είναι ένα πολιτικό ψήφισμα και έχει στόχο την Ελλάδα» έλεγε και ξαναέλεγε σε έξαλλη κατάσταση.

«Είναι ένα πολιτικό παιχνίδι που παίζεται κατά της Ελλάδας. Να σας θυμίσω πόσες φορές έχουν επιτεθεί στην χώρα. Έχουμε βαρύγδουπος τίτλους για καταδίκη της Ελλάδας, όμως δεν έχουμε καταδίκη παρά ένα ψήφισμα στο Ευρωκοινοβούλιο. Η κυρία από την Ολλανδία που πρωταγωνιστεί δεν ψάχνει απλώς κόμμα, αλλά ψάχνει χώρα για να κατέβει ως υποψηφία ευρωβουλευτής» είπε για την Σόφι ιν’τ Βελντ, την Ολλανδή ευρωβουλευτή και εισηγήτρια της επιτροπής PEGA.

Ο Παύλος Μαρινάκης επιτέθηκε κατά των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αλλά και του ΠΑΣΟΚ που υπερψήφισαν το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, αν και δεν έκανε καμία αναφορά στο γεγονός ότι αυτό έλαβε μεγάλη πλειοψηφία 330 ψήφων μεταξύ των οποίων και 6 βουλευτών του ΕΛΚ.

«Οι Έλληνες ευρωβουλευτές, που ψηφίστηκαν από τους Έλληνες πολίτες, έβαλαν το μικροκομματικό συμφέρον τους πάνω από το συμφέρον της χώρας μας» κραύγαζε.

«Στο άρθρο 22 το ψήφισμα ζητάει το μπλοκάρισμα ή την περιστολή ή τον περιορισμό της χρηματοδότησης της Ελλάδας από την ΕΕ. Έλληνες ευρωβουλευτές ζήτησαν να μην έρθουν ευρωπαϊκά κονδύλια στην Ελλάδα, θέτουν σε αμφισβήτηση της χρηματοδότηση της Ελλάδας, με αυτά που συκοφαντικά εκείνοι λένε ότι πρέπει να κάνει η Ελλάδα και όχι με όσα ισχύουν», ισχυρίστηκε.

Ποια είναι Παύλε μας τα συκοφαντικά;

Τα όσα λέει η έκθεση για Τέμπη, για Υποκλοπές, για Pushbacks, για (μη) ανεξάρτητες Αρχές, για βία και slapp εναντίον δημοσιογράφων, ακόμα και όσα λέει για τον τρόπο που ψηφίζονται τα νομοσχέδια;

Αλήθεια τώρα;

Και για πες μας Παύλο… εσύ και το κόμμα σου, η Νέα Δημοκρατία, είσαστε οι ίδιοι θλιβεροί τύποι που επί ΣΥΡΙΖΑ βγαίνατε στις πλατείες με ροζέ κρασί και παρακαλούσατε τους Ευρωπαίους να μην κλείσουν τις αξιολογήσεις για να πέσει ο Τσίπρας και να ολοκληρωθεί η “αριστερή παρένθεση”;

Παύλο Μαρινάκη… ηρέμησε λίγο αγόρι μου… που νομίζεις ότι βρίσκεσαι; Στον εμφύλιο; Ή στο twitter;

Και anyway ποιος νομίζεις ότι είσαι;

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά είσαι ένας εντεταλμένος κυβερνητικός υπάλληλος σε διατεταγμένη υπηρεσία κοροϊδίας του ελληνικού λαού. Τίποτα περισσότερο. Οπότε κατέβα από το καλάμι και σταμάτα να πουλάς τοξική αρρενωπότητα. Αυτά στο χωριό σου και στους ομοίους σου…

Και όχι στα τηλεοπτικά πάνελ για δημιουργήσεις εντυπωσιασμό και να διχάσεις – αποπροσανατολίσεις τον κόσμο από την ουσία. Και η ουσία είναι μια.

Η Ελλάδα καταδικάστηκε για την κατρακύλα του κράτους δικαίου και της ελευθερίας του Τύπου

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon