cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Του έθιξαν το παγκόσμιο παράδειγμα επιτυχίας

Συνωμοσία για να χτυπήσουν «τον πιο πετυχημένο πρωθυπουργό» βλέπει ο Βορίδης στο ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου… ΛΟΛ!!!

Του έθιξαν το παγκόσμιο παράδειγμα επιτυχίας

Κάτι ήξεραν στην ΝΔ όταν μάζευαν Γεωργιάδη και Βορίδη στο κόμμα.

Οι δηλώσεις στήριξης και λατρείας που κατά καιρούς κάνουν για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ξεπερνούν ακόμα και τις τοποθετήσεις των στελεχών που πραγματικά ανδρώθηκαν μέσα στο ΝΔ και υπήρξαν δίπλα της σε όλη την πορεία της ζωής τους.

Έτσι βλέπουμε το Μάκη Βορίδη, με αφορμή το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου που κατατάσσει την Ελλάδα στην ίδια λίστα με την Ουγγαρία του Βίκτορ Όρμπαν, αναφορικά με τη λειτουργία του κράτους δικαίου και τις ατομικές ελευθερίες, να δηλώνει πως η Ελλάδα υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη αποτελεί παγκόσμιο παράδειγμα επιτυχίας και ως εκ τούτου είναι «ακραίο και εμπαθές» το ψήφισμα.

Ο υπουργός Επικρατείας άφησε αιχμές ότι έχει διαμορφωθεί «ένα μπλοκ για να χτυπήσουν τον πιο πετυχημένο πρωθυπουργό και το πιο αποτελεσματικό παράδειγμα κεντροδεξιάς διακυβέρνησης».

Να υποθέσουμε πως αυτό το μπλοκ καθοδηγεί ο ΣΥΡΙΖΑ έτσι κ. Υπουργέ;

Στην Ελλάδα υποστηριζόμενα με πολύ χρήμα από την Κυβέρνηση τα περισσότερα ΜΜΕ δεν βλέπουν και δεν ακούν τίποτα για κράτος δικαίου και ατομικές ελευθερίες κι ευτυχώς που υπάρχουν Μέσα Ενημέρωσης στο εξωτερικό που αντιλαμβάνονται πως «Υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο της Δανιμαρκίας».

Κι όχι μόνο Μέσα Ενημέρωσης αλλά και όργανα σαν το Ευρωκοινοβούλιο που δεν φορούν παρωπίδες και κατανοούν ότι η Δημοκρατία μας μπάζει νερά και βουλιάζει.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon