cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Και τώρα όλοι ξέρουν για το σκάνδαλο “μπαζώματος” του εγκλήματος στα Τέμπη

Νόμιζαν πως θα κουκουλώσουν κι αυτό το σκάνδαλο με τη βοήθεια των πετσοταϊσμένων ΜΜΕ αλλά υπολόγιζαν χωρίς τη ΜΑΝΑ, Μαρία Καρυστιανού…

Και τώρα όλοι ξέρουν για το σκάνδαλο “μπαζώματος” του εγκλήματος στα Τέμπη

Τους «ξεσκέπασε» και στην Ευρώπη, τώρα όλοι ξέρουν για το σκάνδαλο συγκάλυψης της τραγωδίας των Τεμπών

Νόμιζαν πως θα κουκουλώσουν κι αυτό το σκάνδαλο με τη βοήθεια των πετσοταϊσμένων ΜΜΕ αλλά υπολόγιζαν χωρίς τη ΜΑΝΑ, Μαρία Καρυστιανού, υπολόγιζαν χωρίς τις μανάδες, πατεράδες και αδέλφια που ζητούν δικαίωση για το αίμα των ψυχών που χάθηκαν στην τραγωδία των Τεμπών.

Η Μαρία Καρυστιανού δεν πήγε στην εκκλησία να προσευχηθεί και να συγχωρέσει τους φονιάδες του παιδιού της, κι ούτε οι υπόλοιποι γονείς και συγγενείς των αδικοσκοτωμένων των Τεμπών ακολούθησαν την συμβουλή της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου να πάνε στην Εκκλησία να τους βοηθήσει να ξεπεράσουν το πένθος τους, αντί να κυνηγήσουν τους δολοφόνους.

Έτσι η εθνική μας πλέον μάνα, η Μαρία Καρυστιανού, έφθασε στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου όπου με τη διαδικασία του κατεπείγοντος συζητήθηκε η αναφορά του Συλλόγου «Τέμπη 2023» για το σιδηροδρομικό έγκλημα και την επιχείρηση συγκάλυψης.

«Η κυβέρνηση παραβιάζει κατάφωρα θεμελιώδεις αρχές του κράτους δικαίου», είπε χωρίς περιστροφές, κάνοντας λόγο για «κυβερνητική εντολή συγκάλυψης».

Βροντοφώναξε πως δεν θα σταματήσουν να αναζητούν δικαίωση και ξεσκέπασε αυτό που οι περισσότεροι Έλληνες βλέπουμε να γίνεται εδώ και καιρό, δηλαδή την Κυβέρνηση που προσπαθεί να ρίξει ευθύνες στους μικρούς και να βγάλει λάδι τους μεγάλους υπεύθυνους της τραγωδίας.

Οι ευρωβουλευτές μέλη της Επιτροπής Αναφορών είπαν ναι σε όλα τα αιτήματα που έθεσε ο Σύλλογος Θυμάτων Τεμπών, μετά από τη συγκλονιστική παρουσίαση που τους έκανε η Μαρία Καρυστιανού.

Έτσι με απόφαση του το Ευρωκοινοβούλιο κρατά ανοιχτή την αναφορά και θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά την υπόθεση του εγκλήματος των Τεμπών ενώ με τον θεσμικό του ρόλο θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε έγγραφα, εκθέσεις, πορίσματα και ότι άλλο φανεί χρήσιμο στην πορεία των ερευνών.

Άλλη μια νίκη για εκείνους που ξέρουν ποιοι σκότωσαν τα παιδιά τους κι ένα ακόμα βήμα στο μεγάλο αγώνα τους, που στηρίζουν εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων, για παραδειγματική τιμωρία όλων των υπευθύνων κι όχι μόνο του «τελευταίου τροχού» της μοιραίας αμαξοστοιχίας.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon