cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Δε 06.05 2024

Μερικά tips για αποφυγή της επιστροφής στο 3%…

Θέλουν ανατροπές στο ΣΥΡΙΖΑ και “στροφή” προς τα αριστερά αλλά… αν δεν προσέξουν θα επιστρέψουν για τα καλά στον «πάγκο» του 3%!!!

Μερικά tips για αποφυγή της επιστροφής στο 3%…

Ακούμε πως στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θέλουν, μετά την πρόσφατη διπλή ήττα, να κάνουν, λέει, στροφή προς τα αριστερά για να δικαιώσουν τις ιδεολογικές καταβολές του κόμματος.

Μάλιστα είδαμε το βράδυ των εκλογών στελέχη του, όπως το Δημήτρη Βίτσα, να υπεραμύνεται αυτής της λογικής σε τηλεοπτικό πάνελ, όπου συμμετείχε, με τους δημοσιογράφους να του απαντούν πως αυτό ίσως να σημάνει και επιστροφή του ΣΥΡΙΖΑ σε ποσοστά 3%.

Δεν ξέρουμε τι πραγματικά θα αποφασίσουν κι αν θα συνεχίσουν την κεντροαριστερή πορεία ή θα περιχαρακωθούν στα του παρελθόντος.

Σε κάθε περίπτωση όμως πρέπει να γίνουν ένα κόμμα.

Καλή η δημοκρατία και ο πλουραλισμός μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ αλλά στα μάτια και τα αυτιά των πολιτών αυτό είναι ασυνεννοησία και έλλειψη κοινής γραμμής και θέσεων.

Αποτυπώθηκε έντονα όλο αυτό προεκλογικά όπου έβγαινε ο καθένας κι έλεγε τα δικά του στα ΜΜΕ και μετά το κόμμα αντί να βγάζει προς τα έξω τις προγραμματικές του θέσεις, για να τις γνωρίσει το εκλογικό σώμα, αναγκαζόταν να απαντά στη θύελλα αντιδράσεων που δημιουργούσαν οι δηλώσεις των στελεχών του.

Βέβαια αυτό ήταν και το ζητούμενο της ΝΔ, πόνταρε πολύ σ’ στην πολυγνωμία (με τη συνδρομή φυσικά των ίδιων των ΜΜΕ) γιατί σε αντίθεση με το ΣΥΡΙΖΑ διέγνωσε γρήγορα ποιο ήταν το αδύναμο σημείο στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Να τους υπενθυμίσουμε πάντως πως στις μέρες μας μια Αριστερά με ξύλινο λόγο, ανεφάρμοστο προγραμματικό λόγο, που δε συμβαδίζει με τις τάσεις της εποχής, που δεν χρησιμοποιεί σωστά τα πολλά διαθέσιμα επικοινωνιακά εργαλεία, με ιδεοληψίες, μια Αριστερά που δε βγάζει στο προσκήνιο νέα δυναμικά στελέχη, που αναλώνεται σε ατέρμονες συζητήσεις αυτοπροσδιορισμού της, δεν θα βρει τόπο να σταθεί.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon