cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 19.04 2024

Μετά τα ξένα ΜΜΕ χαστούκι κι από την Κομισιόν για τα παράνομα pushbacks

Χαστούκι Κομισιόν στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τα pushbacks… ή συμμορφωνόμαστε ή τέρμα τα φράγκα που πλουσιοπάροχα μας δίνουν για να διαχειριστούμε το μεταναστευτικό!!!

Μετά τα ξένα ΜΜΕ χαστούκι κι από την Κομισιόν για τα παράνομα pushbacks

Αφού τα ξένα ΜΜΕ μας έκραξαν κανονικά και με συγκεκριμένα στοιχεία, προϊόν πολύμηνης έρευνας, απέδειξαν πως οι παράνομες επαναπροωθήσεις προσφύγων έχουν γίνει πάγια τακτική μας, ήλθε και η Κομισιόν να μας δώσει το δικό της χαστούκι πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Η Ευρωπαία Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων, Ίλβα Γιόχανσον, το δήλωσε ξεκάθαρα «Η χρηματοδότηση συνδέεται με την ορθή εφαρμογή των θεμελιωδών δικαιωμάτων της ΕΕ», δηλαδή… ή συμμορφωνόμαστε ή τέρμα τα φράγκα που πλουσιοπάροχα μας δίνουν για να διαχειριστούμε το μεταναστευτικό.

Άραγε οι κύριοι Γεραπετρίτης, Θεοδωρικάκος και Πλακιωτάκης με τους οποίους συναντήθηκε και ξεκαθάρισε τι θα συμβεί αν εξακολουθήσουμε τα βίαια και παράνομα pushbacks τι έχουν να μας πουν για τον κακό λύκο;

  • Επιμένουν στην άριστη διαχείριση του μεταναστευτικού;

Πάντως στην Ελλάδα δεν θα ακούσετε τίποτα πάνω στο ζήτημα αυτό, είναι σαν να μην υπάρχουν πρόσφυγες και μετανάστες πια, λες και με τρόπο μαγικό εξαφανίστηκαν από τα νησιά και από τα σύνορα.

Και εννοείται πως οι κακοί της υπόθεσης είναι μόνο οι Τούρκοι. Εκείνοι ξέρουν να ξεφορτώνονται παράνομα πρόσφυγες και μετανάστες, εμείς τέτοιες πρακτικές δεν μεταχειριζόμαστε.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon