cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Μπηχτές Παππά σε Κασσελάκη…

Γιατί δεν έχει καταφέρει ακόμα να τοποθετήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στο πολιτικό κάδρο ως την αξιόπιστη εναλλακτική; Ξεκάθαρες αιχμές κατά της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ από τον Νίκο Παππά

Μπηχτές Παππά σε Κασσελάκη…

Ξεκάθαρες αιχμές κατά της ηγεσίας του κόμματος εξαπέλυσε σε τηλεοπτική συνένετυξή του ο πρώην υπουργός και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις, που εμφανίζουν τρίτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε «θα είχε ακόμη περισσότερο φθορά αν υπήρχε μια εναλλακτική που να μπορέσει ο κόσμος να την προβάλει στο μέλλον ως δυνατότητα πολιτικής αλλαγής, κι αυτό δεν το ‘χουμε καταφέρει. Δεν το έχουμε καταφέρει, δεν θα κοροϊδευόμαστε».

Πρέπει να δουλέψουμε με πρωτοβουλίες που έχουν αρχή, μέση και τέλος

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι «το ζήτημα είναι αν είσαι αξιόπιστος πολιτικά, αν δίνεις την εικόνα και έχεις και την ουσία πολιτικής ισχύος, που να προβάλλεται στο άμεσο μέλλον ως δυνατότητα πολιτικής αλλαγής. Εκεί πρέπει να δουλέψουμε με πρωτοβουλίες που έχουν αρχή, μέση και τέλος».

Χρειάζεται η αξιοποίηση όλων των στελεχών και ιεράρχηση στα μέτωπα που ανοίγουμε – Αιχμές και για την κομματική λειτουργία

Παράλληλα, ο κ. Παππάς άφησε αιχμές και για την κομματική λειτουργία: «Χρειάζεται η αξιοποίηση όλων των στελεχών, χρειάζεται η οργανωμένη εξωστρέφεια, χρειάζεται η ιεράρχηση στα μέτωπα τα οποία ανοίγουμε και νομίζω ότι εάν αυτά τα πετύχουμε, θα μπορέσει μετά τις ευρωεκλογές να ανοίξει και το πολιτικό παιχνίδι».

Τέλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε ξεκάθαρα, αλλά κάπως κομψά, τον “πήχη” για τον Στέφανο Κασσελάκη στις ευρωεκλογές: «Όλοι μας κρινόμαστε, αλίμονο, είναι μια πολιτική μάχη» είπε χαρακτηριστικά για τις κάλπες του Ιουνίου.

Δείτε στην συνέχεια την συνέντευξη του Νίκου Παππά στην Ναυτεμπορική

Θυμίζω ότι ο Νίκος Παππάς είχε διεκδικήσει και αυτός την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ κατά τις εσωκομματικές εκλογές το περασμένο φθινόπωρο, ενώ στον δεύτερο γύρο υποστήριξε την υποψηφιότητα Κασσελάκη. Οπότε η -έστω και light, αλλά to the point- κριτική του τώρα έχει την αξία αλλά και την σημασία της…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon