cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τε 24.04 2024

Να ζήσουν αυτοί με τα 780 ευρώ

Θα θέλαμε πάντως, έτσι για την αλητεία, να δούμε όλους αυτούς με τις απίστευτες μισθουλάρες που νομοθετούν τις αστείες αυξήσεις μισθών για την πλέμπα πως θα ζούσαν με 780 ευρώ έστω για ένα τρίμηνο…

Να ζήσουν αυτοί με τα 780 ευρώ

Σε μέγα θέμα έχει αναγάγει η Κυβέρνηση και τα ΜΜΕ δορυφόροι της την επικείμενη αύξηση του κατώτατου μισθού που από τα 751 ευρώ θα φτάσει κοντά στα 780

Βλέπετε στην Ελλάδα την απόλυτης ακρίβειας ένας άνθρωπος μπορεί να ζήσει πλουσιοπάροχα με 780 ευρώ και πρέπει να το διαφημίσουν. Τριάντα ολόκληρα ευρώ είναι αυτά.

Θα θέλαμε πάντως, έτσι για την αλητεία, να δούμε όλους αυτούς που νομοθετούν τέτοιες αυξήσεις από την ασφάλεια μισθών άνω των 7.000 ευρώ πως θα ζούσαν με 780 ευρώ έστω για ένα τρίμηνο.

Να δούμε πως θα μπορούσαν να πληρώσουν το ρεύμα τους, το νερό και τα τηλέφωνα τους, τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ, τη βενζίνη τους, τα τέλη κυκλοφορίας, τον ΕΝΦΙΑ για το σπίτι τους.

Κι επειδή κάποιοι εξ αυτών θα βιαστούν να πουν “μα ένας άνθρωπος με κατώτατο μισθό δεν μπορεί να έχει ούτε δικό του σπίτι ούτε δικό του αυτοκίνητο” να τους εξηγήσουμε πως στην Ελλάδα, κάποτε, ήταν προτεραιότητα για τους γονείς να φτιάξουν ένα σπίτι να το αφήσουν ως κληρονομιά στα παιδιά τους ενώ ζήσαμε και εποχές που με το μισθό του κάποιος μπορούσε να αγοράσει κι ένα αυτοκινητάκι.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν θα θέλαμε όλους αυτούς τους εκπροσώπους του λαού να τους δούμε να ζουν σαν το λαό και μετά να μας πουν πόσο θα καμώνονταν για μισθούς 780 ευρώ σε μια χώρα με την ακρίβεια της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon