cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Ο Κυριάκος έδειξε ηγετικές ικανότητες…

Οι απανωτές κρίσεις ωρίμασαν τον Μητσοτάκη πάρα πολύ γρήγορα και έδειξε ηγετικές ικανότητες που κανένας δεν ήξερε ότι τις είχε. Σίγουρα;

Ο Κυριάκος έδειξε ηγετικές ικανότητες…

Ότι «οι απανωτές κρίσεις ωρίμασαν τον Μητσοτάκη πάρα πολύ γρήγορα» ισχυρίστηκε σε συνέντευξη της στο OPEN η βουλεύτρια της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.

Μιλώντας μάλιστα στο OPEN, όταν ρωτήθηκε τι βαθμό βάζει ως τώρα στον πρωθυπουργό, δήλωσε: «Εγώ του βάζω πάρα πολύ καλό βαθμό» ξεκίνησε να λέει αναμενόμενα. Ωστόσο, συνεχίζοντας, εμμέσως δήλωσε ότι κανείς δεν πίστευε ότι ο Κ. Μητσοτάκης είχε ηγετικές ικανότητες.

«Για να είμαι και ειλικρινής, πιστεύω ότι αυτές οι απανωτές κρίσεις ωρίμασαν τον Μητσοτάκη πάρα πολύ γρήγορα και έδειξε ηγετικές ικανότητες που κανένας δεν ήξερε ότι τις είχε».

Όταν ρωτήθηκε τι βαθμό βάζει στον Κυριάκο Μητσοτάκη στην επιλογή προσώπων, απάντησε με νόημα: «Μμμμμ… εκεί πιο μέτρια» εξήγησε, λέγοντας ότι «κάποιες επιλογές μπορούσαν να είναι καλύτερες».

Και αν αναρωτιέστε τώρα εσείς αν πρέπει κανείς να σχολιάσει κάτι για όλα τα παραπάνω και κυρίως για τις ηγετικές ικανότητες του Σωτήρα Υπέρκομψου Ηγέτη μας, θα σας απαντήσω πως τα… “αποτελέσματα” των… “ηγετικών ικανοτήτων” του Μητσοτάκη μάλλον τα βιώνουμε καθημερινά όλοι μας.

Στην τσέπη μας, στην υγεία μας, στην παιδεία μας, στην οικονομία με τον πληθωρισμό και την ακρίβεια να καλπάζουν, στην κοινωνική καθημερινότητα μας, παντού…

Και αν αναρωτιέστε και τι βαθμό βάζουμε στον “ηγέτη” Μητσοτάκη… καλύτερα να το αφήσουμε να το πάρει το κύμα της θάλασσας.

Ωστόσο… υπάρχει και ένας τομέας που του βάζουμε άριστα… Ε ναι… στις παρακολουθήσεις… καλύτερος και από την “κουτσομπόλα του χωριού”. Την “κουτσομπόλα του χωριού” όμως δεν την έχουν πιάσει ακόμα επ’ αυτοφώρω βέβαια…

Και τώρα αναρωτιέμαι και γω με το φτωχό μου το μυαλό… μας αξίζει κάτι τέτοιο;

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon