cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Οι νέες δημοσκοπήσεις γκρεμίζουν το όνειρο του ΠΑΣΟΚ

Μέρα με τη μέρα αποκαλύπτεται πως ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν μπορεί να φέρει την αλλαγή στο νεκρό εδώ και χρόνια ΠΑΣΟΚ – Ο Νίκος του Μαρίνου δεν τραβάει βρε παιδί μου, δεν τραβάει

Οι νέες δημοσκοπήσεις γκρεμίζουν το όνειρο του ΠΑΣΟΚ

Κι εκεί που άρχισαν να πανηγυρίζουν στο ΠΑΣΟΚ πως έγιναν αυτοί αξιωματική αντιπολίτευση άρχισαν να τους τα “γυρνούν” οι τελευταίες δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν τον Κασσελάκη να προηγείται του Ανδρουλάκη.

Ο Δημήτρης Μαύρος που ρωτήθηκε σχετικά σε τηλεοπτική του εμφάνιση για το δίπολο Κασσελάκη – Ανδρουλάκη σημείωσε:

«Όσο πυροβολούν τον κ. Κασσελάκη είτε μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ είτε εκτός, μπαρουτοκαπνίζεται και μαθαίνει, δηλαδή θρέφεται από αυτό το πράγμα και άρα αποκτά μεγαλύτερη πολιτική υπόσταση από τότε που ξεκίνησε.

Και από την άλλη πλευρά, ο κ. Ανδρουλάκης όσο προσπαθεί να ζυγίσει τις καταστάσεις, να είναι πολιτικώς ορθός και να είναι και λίγο έτσι και λίγο αλλιώς, μάλλον χάνει. Ενώ παλαιότερα ανέβαινε σταδιακά, και τσιμπούσε 0,5%, 1% τώρα δημιουργεί κόπωση».

Να προσθέσουμε εμείς πως μέρα με τη μέρα αποκαλύπτεται πως ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν μπορεί να φέρει την αλλαγή στο νεκρό εδώ και χρόνια ΠΑΣΟΚ.

Οι ψηφοφόροι που παρασύρθηκαν από τις προεκλογικές κορώνες της ΝΔ για την καταστροφή που θα έφερνε ο ΣΥΡΙΖΑ αν ερχόταν ξανά στην εξουσία αλλά δεν ήθελαν κιόλας να ψηφίσουν ΝΔ ενίσχυσαν κάπως το ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές.

Μετά είδαν πως… η ΝΔ όχι μόνο κάνει αυτό που έλεγε πως θα έφερνε ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και κάτι παραπάνω εξαθλιώνοντας περαιτέρω τους μη έχοντες.

Ο δε ΣΥΡΙΖΑ μετά από παλινωδίες μηνών γύρω από το πρόσωπο του νέου προέδρου του έχει αρχίσει να ισορροπεί κάπως, αν κι έχει πολύ δουλειά ακόμα.

Κι από την άλλη το ΠΑΣΟΚ εξαιτίας του προέδρου του, που δεν τραβάει βρε παιδί μου, δεν πείθει, εμφανίζεται άχρωμο και ανούσιο.

Μοναδικοί κερδισμένοι στην παρούσα φάση μέσα από τη σιωπή τους οι δεξιότεροι της δεξιάς που ετοιμάζονται για μεγάλες στιγμές στις ευρωεκλογές.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon